Nyheter

DRØMMEN OM SPANIA!

«Drømmen om Spania» er en TV-serie med informasjon om hvordan en bolighandel i Spania foregår. Serien har blitt meget godt mottatt i markedet, og det aller meste man trenger av informasjon om bolighandel i Spania er integrert i serien om det hyggelige paret fra Sandefjord som endelig har fått kjøpt seg en drømmeleilighet i varmen.

Du kan se første episode her:  https://www.youtube.com/watch?v=p_d7Df30Gxw 
Eller gå rett inn på Videosiden vår:  https://sydenhus.no/video/

DRIFTS-/EIERSKAPSENDRING I 2021:

Knut Andresen, knut@sydenhus.no,  er gründer av SydenHus®. Han har vært med på hele selskapets 26-årige reise, og har overdratt SydenHus®-konseptet til en meget erfaren norsk eienodmsmegler, Ellen C Borgenheim og hennes norske eiendomsforetak, Eiendomsrådgiveren AS www.eiendomsradgiveren.no.

Ellen C Borgenheim, ellen@sydenhus.no har arbeidet i Syden Hus siden 2018, og mange av dere norske kunder kjenner henne godt. Her får du lett tilgang til gode råd i forbindelse med ditt boligkjøp i Spania og også hvordan du kan få hjelp til eiendomssalg, arv/skifte i Norge.  Ellen har lang fartstid i eiendom og er utdannet statsaut. eiendomsmegler i Norge i 1978. 
Hun hjelper deg med å finne den perfekte boligen så du kan leve det gode liv i Spania.  Har du spørsmål om eiendomsforhold i Norge er Ellen den som hjelper deg med det også gjennom sitt foretak Eiendomsrådgiveren AS www.eiendomsrådgiveren.no
Kundemøter kan avtales med henne i Spania eller med et digitalt videomøte.

Vi håper både tidligere og nåværende kunder forsetter å følge oss, og viser oss den tilliten vi mener det er å få hjelpe dere med kjøp og salg av bolig!