EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo
Sydenhus Costa Blanca Logo

Vi flytter ut av lokalet i Alfredo Nobel 121

I stedet får du kundeservice uten binding til åpningstider …

Vær trygg på at du ikke mister muligheten til å nyte godt av vår erfaring for å hjelpe deg i mål med ditt boligsalg/kjøp i Spania. Våre kunder trenger ikke lenger å måtte oppsøke oss på et fast kontorsted innenfor en bestemt kontortid. Det er enklere for våre kunder at vi besøker dem hjemme enten i sitt hjem i Spania og/eller i deres faste bolig i Norge. Vi pendler jo stadig mellom Norge og Spania og er lett tilgjengelige.
Den gode og tillitsfulle boligpraten er uavhengig av oppmøte på et kontor innenfor en bestemt kontortid.

Vi følger tidsånden og jobber hovedsakelig online – der våre kunder er. Dette betyr at du treffer oss uavhengig av om vi er i Spania eller Norge fordi vi er tilgjengelig «nesten» 24/7 på nettbasert drift.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller ønske om gode råd på:

web: www.sydenhus.no / e-post: ellen@sydenhus.no / mobil: (+47) 413 76 000

SydenHus ®- 29 år i Spania-markedet

SydenHus® har formidlet salg av boliger til Nordmenn i Spania siden 1995 og har solgt omkring 1 000 enheter på Costa Blanca, hovedsakelig i området rundt Torrevieja og Orihuela Costa.
Konseptet ble grunnlagt av Knut Andresen som overdro virksomheten i 2021 til den norske Eiendomsmegleren Ellen C Borgenheim MNEF. Virksomheten er organisert gjennom det norskeide foretaket Eiendomsrådgiveren AS og ledes av Ellen C Borgenheim. Hun ble Statsaut. Eiendomsmegler i 1978 og har siden da alltid jobbet med eiendomsmegling og eiendomsvirksomhet/rådgivning.

 

VELKOMMEN!

Knut Andresen from Sydenhus Costa Blanca
Nyheter

DRØMMEN OM SPANIA!

DRØMMEN OM SPANIA! «Drømmen om Spania» er en TV-serie med informasjon om hvordan en bolighandel i Spania foregår. Serien har blitt meget godt mottatt i markedet, og det aller meste man trenger av informasjon om bolighandel i Spania er integrert i serien om det...

DRIFTS-/EIERSKAPSENDRING I 2021

DRIFTS-/EIERSKAPSENDRING I 2021 Knut Andresen, knut@sydenhus.no,  er gründer av SydenHus®. Han har vært med på hele selskapets 29-årige reise, og har overdratt SydenHus®-konseptet til en meget erfaren norsk eienodmsmegler, Ellen C Borgenheim og hennes norske...