EIENDOMSSØK
Sydenhus Costa Blanca Small Logo
2 Soverom Leilighet i Guardamar del Segura Alicante (Costa Blanca)
Referanse: KL-8001  PRIS: Fra 339000 Til 1 150 000 Euro
Skriv ut
Eiendomsdetaljer
Ref: KL-8001 Land: Spania Landsdel: Alicante (Costa Blanca) Eiendommens beliggenhet: Guardamar del Segura Bolig situasjon: Strand Eiendomstype: Leilighet Tomtstørrelse: 67m² Antall soverom: 2 Antall baderom: 2
Eiendomsbeskrivelse

Guardamar Del Segura er en ekte, sjarmerende spansk landsby langs Middelhavet med 15 000 fastboende. Byen har en prisvinnende og godt vedlikeholdt sandstrand som strekker seg hele 14 km langs kysten med strandbarer utplassert med jevne mellomrom. Langs promenaden er det også et stort utvalg av restauranter, barer og butikker. I tillegg arrangeres det ulike aktiviteter i løpet av sommeren, inkludert konserter. Det er et godt utvalg av butikker og restauranter i Guardamar. Hver onsdag arrangeres det lokale markedet mellom 09:00 og 14:00. Markedet strekker seg gjennom byens koselige gater og her kan du finne klær, sko, frukt og grønnsaker. I hovedgaten, som går gjennom bygda, er det også et stort utvalg av kles- og skobutikker. Det er også mange mindre butikker som mottar fersk frukt og grønnsaker hver dag.

Dette er et nytt leilighetskompleks kun en kort kjøretur til strendene i Guardamar. Kort avstand til kjøpesenter med alle sentrumsfunksjoner.

Leilighetene inneholder 2 - 3 soverom med innebygde garderober, 2 delikate bad, lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning, romslig terrasse med direkte utgang via store skyvedører fra stuen. Her kan du velge leilighet i første etasje med egen hage, leilighet i mellometasjene med store terrasser eller leilighet på toppen med egen takterrasse. På det flotte fellesarealet er det grøntområder og basseng, lekeplass for barn, treningsfasiliteter, petanquebaner, Spa og puttinggreen for golfere. Mulighet for kjøp av privat parkeringsplass i underetasjen.

Karakteristikker

Fasiliteter
  • Shopping center 10 minutter gange
  • By sentrum 10 minutter med bil
  • Politistasjon 10 minutter med bil
  • Busstasjon 10 minutter gange
  • Flyplass 35 minutter med bil
  • Golfbane 20 minutter med bil
  • Strand 10 minutter med bil
  • Park 10 minutter med bil