Torrevieja - Sentrumsnær Penthouseleilighet med overdådig UTSIKT ! Stor privat takterrasse, ca. 70 kvm.

Vel inne i leiligheten etter en rask tur med heis, kommer du inn i en vinkelgang/entré. Til venstre i enden av dette rommet ligger det to soverom og et bad, mens det på høyre side ligger stue, kjøkken og en FANTASTISK takterrasse. Utgang til takterrassen har du både fra stuen, kjøkkenet og soverommet.
Kjøkkenet er relativt oppusset med en romslig halvøy/barløsning, som i dag brukes både som arbeidsbenk og spiseplass.

Stue/kjøkken er utvidet ved at et 3dje soverom tidligere ble innlemmet dette arealet.

Den store terrassen ligger på to sider av boligkroppen. Her er det plass til både flere sittegrupper og stort spisebord.
Deler av terrassen er overbygget, slik at den kan benyttes også i perioder hvor det ikke er sommertemperatur eller morgenduggen skulle ha klumpet seg. Dette gjør også at du kan finne skygge eller sol hele dagen. Terrassen har peis. Alle toppleilighetene har overbygg mer eller mindre tilsvarende denne boligen.
Boligen selges delvis møblert.

Praktisk leilighet med en flott beliggenhet i 5. etasje, på toppen av komplekset mot den vakre parken Garden of Nations, Europaparlamentet. Boligen har 70 kvm takterrasse (delvis overbygget) og flott utsikt. 
Her har du sol hele dagen fra tidlig morgen til solnedgang.


Utsikten er fantastisk! Rett utenfor er Europaparlamentet med vakkert anlagte fontener og plantasjer. Her vil du nyte både fasaner og ville høner. I midten av parken er det en scene hvor det vil være flere forestillinger spesielt i sommermånedene, og her kan du se alt fra din egen terrasse! Utsikten strekker seg over parken, saltvannslagunene (Salinas) og innlandet!