Tiltalende nesten ubrukt enebolig med spansk arkitektur, hage og svømmebasseng

Meget innholdsrik enebolig m/4 soverom, delikat, hvitt kjøkken, hyggelig stue m/utgang til flislagt terrasse med basseng.  Garasje i underetasjen.

Eiendommen er velholdt og lite brukt, så her får du en bruktbolig med "nye kvaliteeter".

Årlige faste utgifter:
Velforeenings-avgift  € 400
IBI/SUMA (off. avg.)  € 732

Los Altos har en perfekt beliggenhet, det er et rolig og rolig område, men likevel nær områder med pulserende liv, fulle av restauranter, barer og butikker som er åpne hele året.

Det er omtrent 3,5 km til sjøen og flere vakre strender. Torrevieja sentrum ligger omtrent 5 km unna. Her er alt du muligens kan trenge innen gangavstand fra hjemmet. Det er også minigolf, gokart, vakre turstier, gater foret med palmer og flere koselige torg, så her er noe for enhver smak. Det er også 6 golfbaner innen 15 minutter med bil.

Hjemmene ligger også i nærheten av lørdagsmarkedet hvor du kan kjøpe fersk frukt og grønnsaker fra lokale bønder i områdene rundt. La Zenia Boulevard kjøpesenter ligger også i nærheten, det er områdets største kjøpesenter med rundt 150 butikker. Det ligger i nærheten av flere fantastiske strender som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.