Sydvendt moderne leilighet i La Entrada på Punta Prima med fantastisk beliggenhet ved havet.

LA ENTRADA på "Señorío of Punta Prima", er et av de mest prestisjefylte private boligområdene rett syd for Torrevieja sentrum. Det er utformet i Middelhavsstil med brede avenyer som fører ned til sjøen og stranden.

Her har vi nå en luksuriøs sydvendt leilighet til salgs med 2 soverom og 2 bad. Leiligheten er på ca 80 m2 og terrassen på ca 12 m2 med panoramautsikt over grøntområdet og havet.

Fellesområdet har 3 fantastiske svømmebassenger, hvorav et er oppvarmet for vinterdager.

Eiendommen er fullstendig renovert til en meget høy standard, og selges fullt utstyrt med nye kvalitetsmøbler og hvitevarer. Også inkludert i prisen er parkeringsplass og bod i garasjeanlegg. 

Boligen ligger nær alle tjenester, og det er gangavstand til stranden, lokale barer, restauranter osv.

Pris: 215.000 euro + omkostninger.

LA ENTRADA har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm. 

Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja.

Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun et par minutters spasertur unna.

Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja