Res. Vista Azul XXVIII Exclusive. Eksklusive leiligheter med havutsikt på Punta Prima.

Flotte leiligheter med på mellom 68 – 100 m2. Boligene har 2 eller 3 soverom med garderobeskap og 2 delikate bad med varmekabler og baderoms innredning.

Stuen er romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Store vinduer, gode lysforhold og åpen løsning mot det tidsriktige kjøkkenet bidrar til en luftig og god atmosfære til rommet. Kjøkkenet blir levert med noen hvitevarer og spotlights. Fra stuen er det utgang til terrassen på 9 – 46 m2 med flott utsikt over Middelhavet.

Det følger med 1 garasjeplass i underliggende anlegg. Boligene blir levert med pre installert air condtition i stuen og på soverommene. Interiørløsningene er nøye gjennomtenkte, og har god standard.

Leilighetene på bakkeplan har hage, kun 3 igjen.

Toppetasjene har en stor privat takterrasse på mellom 52 – 98 m2 med flott havutsikt og optimale solforhold. Her vil det være både dusj med varmt – og kaldt vann, Jacuzzi og «sommer kjøkken».

Fellesområdet er fantastisk med mer enn 5.000 m2 grønt område med svømmebasseng, Spa med boblebad, badstue, treningsstudio og lekeplasser. Alt dette gjør Vista Azul til et «eksklusivt boligområde».

Leilighetene vil ha varierte planløsninger. Ta kontakt så kan vi sende deg planløsningen på den leiligheten du er interessert i. Boligene vil ferdigstilles oktober 2018.

Priser fra 179.900 – 269.900 euro + omkostninger på ca 15 %

Bildene som er benyttet i prospektet er fra visningsleiligheten fra en annen type bolig i samme prosjekt. Nye bilder kommer etterhvert.

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Komplekset har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun 10 minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.