Rekkehus med perfekt beliggenhet ved parken og fantastisk havutsikt fra takterrassen

 

Altos de la Bahía er et hyggelig, meget populært område som ligger nord i Torrevieja, med noen hundre meter å gå til Middelhavet. I dette området har vi et flott rekkehus til salgs i et område mad mange skandinaver.

 

Boligen har et fint inngangsparti med utsikt over et vakkert parkområde.
Utenfor inngangen er det en fin, glasert terrasse med plass til bord og stoler.

Fra inngangen kommer du inn i stuen hvor det er spiseplass og eget kjøkken. Fra kjøkkenet er det utgang til en innebygd uteplass som for tiden brukes både som et pantry og som en bod. I denne etasjen er det også et gjestetoalett og plass for vaskemaskin.
I boligens andre etasje er det de to soverommene og ytterligere ett bad.
På toppen er det den nydelige takterrassen med utsikt over parken og havet. Området foran er fullt etablert. Ingen ny bebyggelse vil således kunne komme og skjule den vakre utsikten.
Boligen er i meget god stand og selges delvis møblert.

For mer informasjon kontakt Anki +46 703 313 506

Pris: 139.000€

Altos de la Bahia ligger like nord for Torrevieja sentrum. Området er veldig populært på grunn av sin sentrale beliggenhet og den samtidige nærheten til sjøen. Området ligger svært nær den vakre La Mata stranden som er en av Costa Blanca beste og mest populære strender. Området er godt etablert med service og restauranter innen gangavstand. Det er mange fastboende (helårsboere) i området.


Det fine Torremarina kjøpesenteret med matbutikk og mange koselige restauranter ligger bare noen få minutters gange unna.
Det er god bussforbindelse til sentrum av Torrevieja og til La Mata. Her klarer du deg fint uten bil!

Dette er et perfekt område for både ferierende og innbyggere.