Orihuela Costa – Torrevieja. Nye flotte innflytningsklare leiligheter. Nydelige fellesarealer med hage, basseng og eget treningsområde. 7 km til strand.

Disse flotte leilighetene er bygget med høy standard. Det er fire blokker med 27 leiligheter i hver blokk. Det er store fellesområder med hager, svømmebasseng, treningsstudio og et lekkert lekeområde for barn. Alle leilighetene har tilhørende garasje i kjeller med heis opp til boligene. 

Bygningene er i fire etasjer, men alle boligene er på ett plan. Boligene har enten 2 eller 3 soverom. Alle har 2 bad, hvorav et er en-suite til hovedsoverommet. Alle leilighetene har en romslig stue med amerikansk kjøkken og utgang til egen terrasse. Det er garderobeskap i soverommene. Tilrettelagt for klimaanlegg for hele boligen.

ISOLERGLASSVINDUER I PVC MED DOBBELT GLASS            MOTORISERTE VINDUSSKODDER MED FJERNKONTROLL.
SIKKERHETS INNGANGSDØR.
UTTAK FOR TV, TELEFON OG FIBEROPTIK.
KJØKKEN MED OVER- OG UNDERSKAP TYPE, SILESTONE ELLER LIGNENDE, STÅL OPPVASKKUM OG TILRETTELAGT FOR OPPVASKMASKIN.
 

Prosjektet ligger i et rolig grøntområde i Los Altos i Orihuela Costa. Boligene er nær restauranter, supermarkeder, golfbaner og kun noen få km fra de vakre strendene på kysten.

I nærområdet er det flere kjøpesentre og et bredt spekter av tjenester som skoler, supermarkeder, hoteller, golfbaner, sykehus, underholdning og rekreasjonssoner. 
Murcia og Alicante flyplasser er begge ca 40 minutter unna med bil, noe som gjør dette stedet lett tilgjengelig for oss nordmenn.

Boligene ligger i Orihuela Costa, et av de områdene på Costa Blanca sør som har vært mest populære de senere årene. Området er etablert og "satt", og meget populært blant Skandinaver, Engelskmenn, Belgiere og Nederlendere.

Golfbanene Villamartin, Las Ramblas, Campoamotr og Las Colinas ligger alle innenfor 8 minutters kjøretur fra boligene. Totalt 30 golfbaner innenfor 1/2 times kjøring.

Orihuela Costa er nabokommunen i sør for Torrevieja, og har alle Torreviejas fasiliteter rett i nærheten. Hovedveinettet ligger gjennom Orihuela, og kun noen minutters kjøring fra disse boligene. Murcia (Corvera) og Alicante flyplasser er begge ca. 40 minutter unna med bil, noe som gjør dette stedet lett tilgjengelig for alle.

Generelt
Orihuela er «kommunen» rett syd for Torrevieja. Orihuela Costa er den delean av denne kommunen som ligger ned mot Middelhavet. De aller fleste som ikke er kjent, tenker på Orihuela Costa som en del av Torrevieja, nabokommunen i nord, noe området ikke hører under. Men området har likevel tilgjengelighet til alle Torreviejas fasiliteter, gjennom sitt naboskap og sine mange felles gjester.

Orihuela Costa har mange fine strender, og et godt miljø med mange skandinaver. Her er det både store og små shopping-sentre for enhver smak, både med typiske merkebutikker og mer lokale forretninger med lokale salgsvarer. Blant annet ligger det kjente senteret La Zenia Bulevard i Orihuela Costa. Området inneholder et høyt tall av hyggelige restauranter og barer, og det er et område med lite kriminalitet hvor man kan føle seg trygg.