Orihuela Costa - Svært pen leilighet med garasje i Las Filipinas ved Villa Martin. Felles baseng. Stor terrasse.

Lekker bolig med stue/kjøkken i åpen løsning. Boligen har to gode soverom og ett bad. Utgang til stor terrasse, ca 50 kvm fra stuen. Det er garasjeplass i felles garasjeanlegg. Stort hyggelig fellesbasseng med eget barnebassengområde i en hyggelig velstelt hage.
 

Denne boligen ligger hyggelig til i et etablert sameie i Las Filipinas ved Villa Martin. Dette er i Orihuela Costa, et område rett syd for Torrevieja på Costa Blanca. Fra boligen er det ca. 10 minutters kjøring til de vakre strendene ved Middelhavet.
Orihuela er «kommunen» rett syd for Torrevieja. Orihuela Costa er den delen av denne kommunen som ligger ned mot Middelhavet. De aller fleste som ikke er kjent, tenker på Orihuela Costa som en del av Torrevieja, nabokommunen i nord, noe området ikke hører under. Men området har likevel tilgjengelighet til alle Torreviejas fasiliteter, gjennom sitt naboskap og sine mange felles gjester.

Orihuela Costa har mange fine strender, og et godt miljø med mange skandinaver. Her er det både store og små shopping-sentre for enhver smak, både med typiske merkebutikker og mer lokale forretninger med lokale salgsvarer. Blant annet ligger det store og kjente La Zenia kjøpesenteret i Orihuela Costa. Området inneholder et høyt tall av hyggelige restauranter og barer, og det er et område med lite kriminalitet og man føler seg trygg.

I Orihuela Costa ligger det mange flotte golfbaner, blant dem Villamartin, Las Ramblas og Las Colinas, alle høyt oppe på listen over normenns favorittbaner i Spania.