Orihuela Costa – Flott nytt prosjekt. 2 og 3 soveroms leiligheter. Store parker, gang/sykkelfelt. 500m fra stranden 400m til La Zenia. Parkering. Aircon.

INNHOLD

I dette prosjektets første byggetrinn finnes  leiligheter med både 2 og 3 soverom. I de påfølgende byggetrinnene planlegges det kun leiligheter med 2 soverom. Alle boligene får 2 bad.

I prosjektet vil det bli flere svømmebasseng til felles benyttelse. Det vil også bli et treningssenter for felles benyttelse. Under boligene blir det garasjeanlegg hvor det vil være mulig å få kjøpt garasjeplass.

 

BOLIGSTANDARD

VENTILASJON.

Luftkondisjonering av kanalisert type (varm / kald). Den utvendige delen av klimaanlegget eller den aerotermiske varmepumpen er plassert på taket, og innendørsenheten er inne i hengeloftet på hoved- eller andre badet, avhengig av eiendomstype. Luftforsyningsgitter som fordeler klimaanlegg (kaldt varmt) ligger i spisestuen og soverommene; kontrolltermostaten er i stue / spisestue.

 

KJØKKEN

Fullt utstyrt med over og underskap i høyglansfinish. Overskap opp til tak, selvlukkende skuffeenheter, teleskopavtrekk, tilrettelagt for oppvaskmaskin, kvarts benkeplate (Silestone, Compac eller lignende merke). Valg av farger for kjøkkenenheter og benkeplate uten ekstra kostnad i henhold til tilpasningskatalogen ved kjøp før dette er installert. Belysning i himling.

Varmtvann (DHW) vil også bli produsert av en aerotermisk varmepumpe og lagres i en varmtvannslagertank med støtte fra en elektrisk varmtvannsbereder ved behov.

 

SOLARIUM

Eiendommene i fjerde etasje har et privat solarium på taket med grill, vaskeenhet og arbeidsflate, varmt og kaldt vann dusj, tappekran, belysning og elektrisitet, samt TV-punkter. Det er direkte tilgang til solarium fra eiendommen via en metalltrapp i stuen eller en betongtrapp i gangen (avhengig av eiendomstype). Trappen har et motorisert tak som åpnes og lukkes for å gi enkel tilgang til solarium

Pansret inngangsdør til eiendommen, med struktur og underramme i stål, blokkeringsmekanisme, dobbel sikkerhetslås og kikkehull. Utvendig, hydrolakkert panel i samme farge som omramninger til interiør, ferdig med samme finish som romdører. Terrasser med brystvegg og lette balustrader med sikkerhetsglass og metallprofiler.

Romdører lakkert med blader i 210 cm høyde, solid kjerne, løftbare hengsler og myk-lukkende mekanisme med gummilist på ramme. Innbyggede garderober med skyve-dører og lakkert finish i samme farge som romdører, med sentral skillevegg, topphylle, hengeskinne, skuffemodul og hyller. Sko oppbevaring med hengslede dører og lakkert finish (for å matche romdører eller kjøkkenenhetter avhengig av eiendomstype).

Bad 1 har vegghengt servant, speil med integrert indirekte LED-belysning og innfelte LED-spotter i undertaket over servanten. Bad 2 med vegghengt servant, speil og innfelte LED-spotter i undertaket over servanten. Blandekraner i premium kvalitet. Elektrisk håndklestativ på bad 1. Dusjbrett i forskjellige størrelser og integrert dusjskjerm utstyrt med sikkerhetsglass. Innfelt dusjinnredning i god kvalitet med takmontert dusjhode på bad 1 og håndholdt dusjhode på bad 2. Vegghengte toaletter med på begge bad. Innendørs VVS med godkjent takhengt rørmateriale.150-liters vannvannsbeholder.

Ventilasjon i hele huset, inkludert kjøkken og bad, via tvangsavsugskanaler. Utviklingen bruker et regnvannsoppsamlingssystem for bruk i vanning av hager og fellesarealer.

 

PARKERING.

Alle eiendommer har en parkeringsplass enten i kjellerparkeringen eller på den utvendige parkeringsplassen i den private veien rundt utbyggingen.

Beliggenhet

Nytt, flott boligprosjekt beliggende med kort gangavstand til den nydelige stranden Playa Flamenca på Costa Blanca.  Peosjektet har fokus på bebyggernes sikkerhet, og vil derfor være inngjerdet. Det vil bli et typisk lock-up and go -prosjekt, samtidig som det ligger så fint at mange nok vil bo der store deler av året.  Prosjektet vil få én hovedinngang, og slik det ser iut i dag, én inngang mot baksiden. Det vil da bli bare 500 meters gange fra bakporten til La Zenia shoppingsenter, et av Spanias største.

Playa Flamenca er en av de første strendene på Orihuela Costa når du kommer fra Torrevieja.

 

Generelt

Orihuela er «kommunen» rett syd for Torrevieja. Orihuela Costa er den delen av denne kommunen som ligger ned mot Middelhavet. De aller fleste som ikke er kjent, tenker på Orihuela Costa som en del av Torrevieja, nabokommunen i nord, noe området ikke hører under. Men området har likevel tilgjengelighet til alle Torreviejas fasiliteter, gjennom sitt naboskap og sine mange felles gjester.

Orihuela Costa har mange fine strender, og et godt miljø med mange skandinaver. Her er det både store og små shopping-sentre for enhver smak, både med typiske merkebutikker og mer lokale forretninger med lokale salgsvarer. Blant annet ligger det store og kjente La Zenia kjøpesenteret i Orihuela Costa. Området inneholder et høyt tall av hyggelige restauranter og barer, og det er et område med lite kriminalitet og man føler seg trygg.

I Orihuela Costa ligger det mange flotte golfbaner, blant dem Villamartin, Las Ramblas og Las Colinas, alle høyt oppe på listen over nordmenns favorittbaner i Spania.

Ved kjøp av nye boliger i Spania tilkommer ca. 15% omkostninger.

Priser 2-roms fra 165.000 euro. For de gjenværende leilighetene med 3 soverom starter prisene på 274.000 euro.