Nye flotte villaer med 2 soverom og 2 bad på Condado de Alhama

Nye flotte villaer med 2 soverom og 2 bad på tomter fra 182 - 234 kvm. 

Priser fra 139 900 - 167 900 Euro. 

Mot tillegg i prisen kan det leveres privat svømmebasseng og takterrasse.

I tillegg til prisen kommer ca. 14% i offentlige omkostninger og juridisk bistand.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Condado de Alhama golf resort ligger i Murcia. Disse nye flotte villaene ligger rett ved hjertet av området, det store "Townsenteret", der hvor dagligvareforretning, kafeer, bakeri, iskrembar, andre barer og restauranter er. 

Det er alle slags aktiviteter i anlegget hele året, og i sommermånedene er det også flere aktiviteter for barn.

Golfbanen på Condado er en fantastisk Jack Nicklaus signatur bane hvor alle hullene er en kopi av de beste hullene han har designet rund om i verden Condado de Alhama er et høydepunkt i Jack Nicklaus Golf Trail, som gir muligheten til medlemskap på 6 golfbaner. Banen har også et fantastisk treningsområde med driving range, flere bunkere, putting og chiping greener hvor du kan utvikle dine ferdigheter.   

Det er også tennisbaner og gym på stedet. 

Hver lørdag kveld fra 18 til 24:00 er det i sommermånedene, frem til september, et stort marked på området. Et flott sted å kjøpe lokalprodusert mat, klær, flotte spanske dekorasjoner og fantastisk keramikk.

I høysesongen er det en daglig bussforbindelse til og fra de nærmeste byene.

Du ser og så den berømte fjellkjeden Sierra Espuna som også er et utmerket område å gå turer i på oppmerkede stier.

Porto de Mazarron, en liten by ved kysten, ligger bare 20 minutters kjøring unna. Den har en vakker kystlinje med mange flotte restauranter barer og kafeer. Mange flotte strender som ikke er overbefolkede selv på en varm sommerdag. Sierra Espuna, so er et naturreservat, er heller ikke mer enn 20 minutters kjøring unna. Her kan du kjøre eller gå opp til 1600 meters høyde.