Leilighet i vakre Aldea del Mar med stor terrasse!

Nå har du muligheten til å skaffe deg en leilighet i den ettertraktede Aldea del Mar. Det er et flott område med vakre, velholdte parker. Hele området er godt inngjerdet og trygt. Aldea del Mar har også et eget bassengområde med restaurant og bar som kan brukes mot et lite gebyr.
Leiligheten ligger bare 200 meter fra Los Locos-stranden i Torrevieja og innen gangavstand til Torrevieja sentrum.
Med bussholdeplassen i nærheten kan du enkelt komme deg til La Mata-stranden på noen få minutter eller inn i de sentrale delene av Torrevieja.

Leiligheten er i god stand og er veldig godt vedlikeholdt, så her kan du bare flytte rett inn! Det ligger i første etasje og har inngang fra to retninger, enten fra området gjennom en felles port eller en privat port som via en trapp fører opp til den store og grønne terrassen.
Herfra kommer du inn i stuen som har en åpen planløsning til kjøkkenet. Det er to soverom, hver innredet med 4 senger, så det er totalt 8 senger i leiligheten i dag. Leiligheten selges fullt møblert.
Hjemmet har også en sjenerøs garasjeplass plassert på kjellernivå. Det er plass til to mindre biler, eller du kan lage en liten bod og fremdeles ha plass til en større bil.

Dette er hjemmet for deg som ønsker en bekymringsfri innkvartering med den spanske sjarmen bevart!

I dette hjemmet er det også muligheten til å teste opphold i opptil 3 netter før du bestemmer deg for å kjøpe. Kontakt oss for mer informasjon om dette!

Variable, men dog faste utgiftsposter pr år:
Strøm: ca 461 eur 
Vann: ca 164 eur 

Fast fellesutgift pr år:
ca 831 eur