Fantastiske La Recoleta på Punta Prima. Flotte moderne leiligheter rett ved havet!

Nå er ny fase lagt ut for salg! Mange av leilighetene har nydelig havutsikt!

Dette populære prosjektet på Punta Prima har en fantastisk beliggenhet ved havet. Flotte moderne leiligheter med 2 eller 3 soverom og 2 bad. Store terrasser, noen med egen takterrasse og garasje og bod inkludert i prisen. Heis direkte fra garasjen og opp til leilighetene.

Varmekabler på badene, air. cond., video intercom. solcellepanel til varmt vann og alarm er noe av det disse leilighetene blir levert med. Utbyggeren er kjent for sine flotte beplantede fellesområder med basseng og barnebasseng. Inngangspartiene til området er videoovervåket med direkte kontakt til Securitas.

Her bygges det i høy kvalitet på et fantastisk område. La Recoleta er utformet i Middelhavsstil med brede avenyer som fører ned til sjøen og stranden.
 

Bildene er fra visningsleiligheten. Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming og størrelse.  Ta kontakt for prisliste og planløsninger.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Priser fra 199.000 - 299.000 euro + omkostninger

La Recoleta har en sentral og flott beliggenhet på det populære området Punta Prima, rett syd for Torrevieja. Ypperlig for de som vil bo sentralt men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.  Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun et par minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet - Alicante . Der er 4 km til sentrum av Torrevieja