1/2 tomannsbolig, gangavstand til strendene i Mar Menor og Serena Golf

Praktiske planløsningermed alt på ett plan, med tillegg av takterrasse (solarium). 
Boligene inneholder stue/kjøkken, 2 soverom, bad og garasje, samt den omtalte takterrassen.

Nye lekre halvparter av tomannsboliger med stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Garasje.
Hver enhet har stor egen takterrasse og eget SVØMMEBASSENG!

Prosjektet ligger ved golfbanen Serena golf, mellom den gamle hovedveien N332 og golfbanen. 
På den andre siden av golfbanen ligger den nye hovedveien A7. 

I Los Alcázares bor det hovedsakelig spanjoler. Den har alle fasiliteter for langtids beboelse, som postkontor, butikker, kjøpesenter, restauranter, caféer, o.l.

Stranden og strandpromenaden ved Los Alcázares er utrolig idyllisk og vakker, og har en egen båthavn. Her er det livlig hele året.

Mar Menor ligger ved Middelhavet, på innsiden av La Manga-halvøya i provinsen Murcia. Her ligger en kyst med klipper, kilometerlange hvite sandstrender og temperaturer de fleste steder bare kan drømme om. Dette er et reisemål som det er verdt å besøke når som helst på året.
Los Alcázares er en landsby som ligger ned til Mar Menor (Det lille havet) litt syd for Torrevieja. Los Alcázares ligger i provinsen Murcia på kyststripen Costa Cálida, rett syd for Costa Blanca syd.

Mar Menor er kjent for sine lindrende egenskaper på psoriassi-pasienter og andre med hudplager. Vannet er alltid varmt, og kommer sjelden under 20 grader selv om vinteren.
Det er over 30 golfbaner innenfor 1 times kjøring fra Los Alcázares. Den næsrmeste til dette prosjektet er Serena Golf, som ligger bare et steinkast unna. Roda golf ligger også bare noen få minutter med bil fra dette prosjektet. Totalt er det over 30 golfbaner under 40 mintters kjøring unna.

Området er godt forbundet med veinettet gjennom nærheten til veiene AP 7 og N 332. Murcia flyplass ligger 20 minutter unna, og Alicante flyplass ligger 45 minutter unna.