La Mata - Parque Mar. Nydelig leilighet med ett soverom. Sydvestvendt terrasse. Kort vei til by, strand og restauranter.

Boligen har høy standard.

Det er er nytt bad og nyere kjøkken. Badet har gulvvarme. Ny varmtvannsbereder for badet, med høytemperatur varmtvann. Dette gjør at vannet i varmtvannstanken blir fortere varmt, og varmtvannstanken ikke går fort tom.

Det er aircondition i boligen. Denne er nesten helt ny.

Boligen selges fullt møblert, med unntak av enkelte bilder som er mottatt som gave. Sofaen i stuen er dobbel sovesofa, med god plass for 2.

Sameiet har garasjer i underetasjen. Selger har ikke garasje, og har ikke undersøkt muligheten for kjøp av garasjeplass. 

Boligen ligger i komplekset Parque Mar nær La Mata-stranden. Boligen ligger i 3dje etasje i en boligkropp som har heis. Komplekset er tilrettelagt for rullestolbrukere.

La Mata ligger rett nord for Torrevieja, som er nærmeste store by. Her er det over 100.000 fastboende og til en hver tid minst like mange turister eller klimaflyktninger.

Torrevieja er en by i Alicante-provinsen i regionen Comunidad Valenciana i Spania. Byen er et populært turistmål, og ligger ca 40 minutters kjøring fra flyplassen til storbyen Alicante. Torrevieja var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og er i dag en av Europas største saltprodusenter. Det finnes mange ulike strender i Torrevieja og en vakker strandpromenade som går langs hele byen. Det ligger både restauranter og kafeer med utsikt til havet langs denne strandpromenaden . Det er tilrettelagt for bading der det er mulig, selv helt inne i sentrum av byen.

Det er en fast norsk bosetning i byen. Det er kort avstand til den norske skolen som ligger i Ciudad Quesada i nabokommunen Rojales. Den norske sjømannskirken ligger i området la Siesta. Her holdes det vanlige gudstjenester, konfirmantundervisning, barnedåp og bryllup. Byen har også norsk konsulat. Det er mulig å kjøpe norske dagsaviser som VG, Dagbladet, og Aftenposten i flere aviskiosker og større dagligvareforretninger. Det kommer også ut gratis ukeaviser på norsk.