Den fineste leiligheten på Europas beste resort - La Manga Club? Utsikt - pakering - 3 sov - 3 bad + gjestetoalett - 4 terrasser.

Arealbeskrivelse

La Manga Club´s fineste leilighet?

Penthouseleilighet som inneholder entré, stue, kjøkken, 3 soverom, 3 bad, gjestetoalett og 4 terrasser, hvorav én er en stor eksklusiv takterrasse.

Leiligheten var ferdig i 2008, men er likevel vesentlig påkostet de siste årene på grunn av selgers krav til høy standard. Det er både nytt kjøkken, og nyoppussede bad med gulvvarme (Varmekabler).
Det er 3 store terrasser i beboelsesplanet, én frokostterrasse, én stor terrasse med utgang fra den deilige store stuen og én terrasse fra hovedsoverommet.
Alle boligens soverom har en-suite bad med varmekabler i gulv. I tillegg er det gjestetoalett. Badet til hovedsoverommet har i tillegg til dusj, også badekar.
Takterrassen over leiligheten er enorm, og det er tilrettelagt for Jacuzzi. Det er også en egen dusj på takterrassen.

All oppussing er foregått etter beste standard.
Eksepsjonell utsikt. Sol fra morgen til kveld.
Denne eiendommen er en virkelig perle, og MÅ sees.

Boligen ligger i sameiet Buena Vista på La Manga Club, Europas beste Resort. Sameiet er bygget på en åsrygg bak klubbens ene golfbane, Nordbanen (North Course). Sameiet fremstår som meget eksklusivt, med flotte villaer og leiligheter. Sameiet har et stort felles svømmebasseng.

Eiendommene har fantastisk utsikt over golfbanene, Mar Menor, La Manga-halvøya og ser Middelhavet i det fjerne.

Det er rikelig med parkering, og eiendommene ligger i nærheten av sameiets felles svømmebasseng og hageanlegg.

Fliser i alle rom. Sklisikre fliser på utearealene. Dørene og vinduene er i treeffekt-PVC. Dørene på soverommene har luftspjeld.

Boligen har en særdeles høy standard.

Det er luftkondisjonering (aircondition med kjøling og varme) med kanalbehandling av høy kvalitet i hele boligen.
 

Eiendommen vil bli solgt møblert.

Beliggenhet

Penthouseleilighet beliggende i sameiet Buena Vista, på høyden over Nordbanen (en av La Manga Club´s 3 golfbaner) på La Manga Club. La Manga Club ligger på Costa Cálida, og er Europas beste resort. Her har du alt du ønsker deg for et enkelt men aktivt liv.
Costa Cálida betyr den varme kysten på spansk, og navnet har området hatt de siste 2-3 tusen årene. Det skyldes at det er varmt her både høst, vinter og vår, mens området om sommeren slipper de verste varmeperiodene. Spanjolene påstår at området har Spanias beste klima.
For å komme hit kan du velge mellom fly til Alicante flyplass og Murcia Corvera flyplass.
Fra Alicante er det ca 1 time med bil. Fra Corvera ca. 1/2 time med bil. Fra Corvera går det dessuten buss direkte fra flyplassen til La Manga Club.