Villamartin - Leiligheter med felles basseng og treningsstudio 300 meter fra Villamartin Golf og 3 km fra La Zenia-stranden. Takterrasser. Parking.

Boligene leveres med følgende høye standard:


Kjøkken:

· Egnet eik / bøk / hvitt kjøkken med under- og over-skap

· Granitt eller kvarts benkeplate (prøver på kontoret)

· Kjøkkenutstyr inkluderer: keramisk kokeplate, avtrekksvifte, vaskemaskin, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap

· Spotlights med dimmer

 

Bad:

Gulvvarme

Speil og innredningsenheter inkludert, modeller og fargeprøver kan velges for de som kjøper før dette er bestilt av utbygger.

Glass dusj-skjermer. Flere valgmuligheter

Tilrettelagt for installasjon av airconditionanlegg.

Tilpassede garderober med hyller og skuffer i soverommene

Sikkerhetsdør ved inngangen til boligen (hoveddør)

Aluminiumsvinduer med doble glass og aluminiumsskodder

Sikkerhetsskodder i første etasje leiligheter

 

Solarium:

Utendørs dusj med kaldt og varmt vann

Varmepumpe for varmt vann 110 liter (luft termisk)

Toppleiligheter med boblebad og utekjøkken (vask, lite kjøleskap, 2 skap med aluminiumsdører) i solarium.

Sameiet:

Fellsanlegg for TV.

Felles hage og lekeplass med svømmebasseng og treningsområde.

MERK: Utbyggeren forbeholder seg retten til å foreta endringer når det er nødvendig eller når dette kreves for teknisk, kommersielle eller juridiske grunner.

Nye lekre leiligheter !
20 eksklusive penthouseleiligheter (toppleiligheter) med 3 soverom og 2 bad. Alle har privat solarium med boblebad og utekjøkken, og parering i underjordisk garasjeanlegg.
Store grøntområder med felles svømmebasseng (med boblebad og barnebasseng), treningsrom og lekeplass.

Tilsvarende leiligheter på bakkeplan har 3 soverom, markterrasser og hage.

Boligene ligger fint plassert ca. 300 m fra Villamartin Golf Course. Kort avstand til kjøpesenteret "La Zenia Boulevard" og bare 3 km kjøring fra La Zenia Beach. Mindre enn 4 km fra Playa Flamenca.

 

Generelt

Orihuela er «kommunen» rett syd og vest for Torrevieja. Orihuela Costa er den delen av denne kommunen som ligger nærmest Middelhavet. De aller fleste som ikke er kjent, tenker på Orihuela Costa som en del av Torrevieja. Det er det ikke, men området har likevel tilgjengelighet til alle Torreviejas fasiliteter, gjennom sitt naboskap og sine mange felles gjester.

Orihuela Costa har mange av Spanias fineste strender. Her er det også et godt miljø med mange skandinaver. I området er det både store og små shopping-sentre for enhver smak, både med typiske merkebutikker og mer lokale forretninger med lokale salgsvarer. Blant annet ligger det store og kjente La Zenia kjøpesenteret i Orihuela Costa. Området inneholder et stort antall hyggelige restauranter og barer, og det er et område med lite kriminalitet hvor man føler seg trygg.  

I Orihuela Costa ligger det mange flotte golfbaner, blant dem Villamartin, Las Ramblas og Las Colinas, alle høyt oppe på listen over nordmenns favorittbaner i Spania.