Lekre eneboliger med privat basseng i Aguas Nuevas - KUN 1 IGJEN

På dette flotte anlegget bygges det 14 villaer med privat basseng. Villaene er på 146 m2 - 220 m2 og har 3 soverom og 2 bad.  Den eneste boligen som er igjen er den største på 220 m2 og har nok den aller beste beliggenheten - selv om hver bolig har i seg selv en god beliggenhet.

I første etasje er det 1 soverom, 1 bad og kjøkken med åpen løsning mot stuen. Fra stuen er det utgang til terrassen, hagen og bassenget. I andre etasje et det 2 soverom og 1 bad, terrasse og trapp opp til takterrassen.

Stuen har store vindusflater ut mot den hyggelige hagen. Boligene har store terrasser og privat takterrasse.

Villaene leveres med gjennomgående høy standard og har blant annet, gulvvarme på badene, elektriske persienner og pre-installering av sentral air condition.

Noen spesifikasjoner:

Beplantet hage
Sikkerhetsdør
Hvitevarer
Pre installasjon av alarmsystem
Pre-installasjon av air condition
Privat parkeringsplass 
Svømmebasseng
Gulvvarme på alle baderom 
Fliser på terrasse

Ferdigstilles fra oktober 2018 – November 2019

Pris  på denne enheten:  345 000 Euro  + omkostninger

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

NESTEN UTSOLGT!  KUN 1 LEDIG IGJEN - DEN BESTE og DYRESTE.

Dette spennende prosjektet har en sentral beliggenhet nord i Torrevieja i et område som kalles Aguas Nuevas. Her har du nærhet til "alt". Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m.

Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her finnes det noe for enhver smak. Det mange golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier.

Boligene er ideelle både for feriefolk og for fastboende. Velkommen til visning!