Fantastiske luksusvillaer i La Siesta på et plan.

La Siesta Sun er et nytt prosjekt bestående av 4 luksusvillaer med moderne design og med store, sydvendte tomter på 400 m2.

Villaene er på ett plan og inneholder 3 soverom med integrerte garderober, 2 bad (hvorav 1 bad er en-suite), romslig stue med åpen kjøkkenløsning samt separat vaskerom. Fra stuen er det store vinduer med skyvedører som fører ut til terrassen og det valgfrie svømmebassenget som er på hele 3,5 x 7 meter. (Det kommer en ekstra kostnad for dette)


Villaene leveres med gjennomgående høy standard og har blant annet kjøkkenbenk av type Silestone, gulvvarme på badene, elektriske persienner og pre-installering av sentral air condition, samt bilparkering inne på tomten.

For et tillegg i prisen kan man også få laget en takterrasse.

Pris: Fra 299.900 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Disse moderne eneboligene ligger i det populære området La Siesta som ligger mellom Ciudad Quesada og Torrevieja. 

Dette er ett nydelig område som hovedsakelig består av eneboliger og tomannsboliger.

I La Siesta finner du Den Norske Sjømannskirken hvor det er stor aktivitet hele året. Her kan du delta på arrangementer, fellesturer og andre aktiviteter.

Rett ved kirken er det en helsestasjon hvor du kan få nødvendig assistanse skulle uhellet være ute.

På området er det flere restauranter, blant annet italiensk, indisk, kinesisk og svensk, flere barer og lokale matbutikker, samt en Mercadona. I sommersesongen er det ett badeland i gangavstand fra boligen.

Det populære kjøpesenteret Habaneras og Carrefour er 3 km unna.

Hvis du liker å ha en aktiv hverdag under opphold her nede er dette området midt i blinken for deg. Her er brede gater med lite trafikk, så her kan du gå turer eller sykle i lokalområdet når som helst!

La Siesta ligger midt i mellom saltsjøene og det medfører at det helsemessig er meget gunstig å bosette seg i dette området.

La Siesta med nærliggende områder som San Luis og El Chapparall er områder som lever hele året med en god blanding av spanjoler samt nordeuropeere. 

Det er også kort avstand til flotte strender som La Mata, Los Locos, Naufragos og Acequion.
Dersom du er glad i golf finnes det mange flotte baner innenfor en 20 minutters kjøring. Her kan nevnes La Marquesa, Las Colinas, La Finca, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor.  Den norske skolen i Ciudad Quesada ligger ca 10 minutters kjøring unna og flyplassen i Alicante ca 35 minutter.
 

La Siesta ligger ca 10 minutter utenfor Torrevieja.