Los Balcones - Torrevieja. Et flott nytt prosjekt med PANORAMA fra toppleilighetene. Solrikt beliggende på en åsrygg.

Los Balcones ligger på Costa Blanca i kommunen Torrevieja, provinsen Alicante. Feltet det her er snakk om er et hyggelig intimt område med bare 30 planlagte boliger. Feltet ligger helt på toppen av høydedraget Los Balcones ca. 5 km. fra Torrevieja sentrum. Det er FANTASTISK utsikt over både Torreviejas saltvannslagune La Laguna Rosa, byen og Middelhavet.
Området er godt egnet for de som ønsker å bo sentral, men likevel ikke riktig inne i bystøyen. Det er omtrent 3 km til de vakre strendene i Middelhavet. Området innneholder også en egen park. Vakre vandre- og sykkelstier i umiddelbar nærhet.
Første fase er i ferd med å bli ferdig, og inneholder 10 boliger.  Av disse ligger 5 boliger i 2. etasje med privat takterrasse på ca. 60 kvm., og 5 i 1. etasje med privat hage på ca. 50 kvm.
Leilighetene er mellom 75-80 m2 og en kan velge mellom 2 eller 3 soverom. To bad er standard i alle leilighetene.
Priser: 169.000-205,000 €.
De første boligene ferdigstilles nå.
 

Los Balcones er et godt etablert område ca. 40 minutter kjøring fra både Alicante flyplass og den nye Murcia Corvera flyplass som åpner 15.01.19 (Norwegian flyr hit). ‘
I Los Balcones foregår det for tiden en storstilet utbygging av en ny bydel. Området vil bli meget tiltalende med kun lavblokker (2 etasjer) pluss en del takterrasser. Det blir nye boliger i tillegg de allerede etablerte, og alt sys sammen med god infrastruktur og god bussforbindelse til sentrum.
Det er Mercadona og mange småbutikker i området.  Nærsenter blir bygget inne i selve byggeområdet. Her blir det både dagligvarebutikk, småbutikker og restauranter.  Området for øvrig har alt fra butikker og restauranter til tennisbaner, sykehus og et fint SPA-hotell innen gangavstand fra disse nye boligene. Noen av Spanias beste golfbaner er bare en kort kjøretur unna. For eksempel kan vi nevne Villa martin, Las Ramblas, Campoamor, Golfo de Rosas og Las Colinas.Det er etablert sentralt avfallshåndteringssystem med containere under bakken.
I Los Balcones står estetikk og komfort i høysetet. Opplev den fristende blandingen av moderne arkitektur og lyse og delikate hjem. Her får du hverdagsluksus i ditt eget hjem.
I tillegg til flotte leiligheter kan kjøperne glede seg over hyggelige beplantede fellesområder med blant annet plener og basseng. I områdene rundt kan du kan nyte naturen, slappe av og ha nyte livet!