El Raso. Moderne bungalower med felles bassengområde.

Bungalowene på bakkeplan vil ha en hage på mellom 11 og 142 m2 og toppleilighetene en privat takterrasse på mellom 64 - 66 m2.

Boligene er på mellom 58 – 102 m2 og inneholder 2 soverom, 2 bad, kjøkken med åpen løsning mot stuen og terrasse. 

Felles:

Det vil være et flott beplantet fellesområde med basseng. Det vil også bli parkeringsplasser og bod. Inkludert i prisen er pre installert air condition.

Pris fra 152.000 – 197.000 euro + omkostninger

Ta kontakt for plantegninger og prisliste.

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Prosjektet ligger i Urbanisasjon El Raso mellom Guardamar og Doña Pepa/ Ciudad Quesada.

Det er gangavstand til gode restauranter, koselige barer samt en lokalbutikk. Noen få hundre meter fra urbanisasjonen er det hver søndag ett meget populært marked hvor du blant annet får kjøpt alt du trenger av lokalprodusert frukt og grønnsaker, klær og andre nødvendige ting til meget hyggelige priser. 

Urbanisasjonen El Raso grenser til en større naturpark hvor du på egenhånd kan sykle eller gå/løpe lengre turer i oppmerkede løyper blant annet til sjøen.

I Ciudad Quesada finnes alt du måtte trenge. Her er det butikker, restauranter, barer, bensinstasjon, apotek, frisør, bank og postkontor. Her ligger også den populære golfbanen La Marquesa og et flott vannland med aktiviteter for alle aldre. Andre aktiviteter som kan nevnes er minigolfbane og tennisbaner.
Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen. Det er ca 10 km inn til Torrevieja og ca 4 km til stranden Campomar ved Guardamar.