Nye moderne leiligheter i flott kompleks rett ved golfbanen på Villamartin. Store terrasser og nydelig utsikt.

Den kjente utbyggeren Urmosa fortsetter suksessen og legger nå ut for salg Green Hills i Villamartín. Her bygges lavblokker a 4 og 5 etasjer. De fleste av  leilighetene har 3 soverom og 2 bad. Badene har varmekabler. Der er garderobeinnredning på begge soverommene og leiligheten blir levert med noen hvitevarer og air condition. Størrelsen på leilighetene varierer fra 70 m2 til 74 m2. Alle leilighetene har store terrasser. Leilighetene på bakkeplan har 17 – 20 m2 terrasse under tak og 13 -104 m2 terrasse uten tak. Leilighetene i 2,3 og 4 etasje har terrasser på mellom 20 – 23 m2 og toppetasjene har en terrasse på 20 – 23 m2 + privat takterrasse på 43 – 48 m2. Dette blir et privat inngjerdet område med flere bassengområder og parkering i garasjeanlegg. Anlegget har også et eget spa, treningssenter og innendørs basseng. Er du tidlig ute kan du velge en leilighet med flott utsikt over Middelhavet.

Priser fra 174.000 – 273.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Komplekset  Green Hills ligger meget sentralt på Villamartín. Det er gangavstand til flere koselige sentre og til den populære golfbanen Villamartín og en liten kjøretur unna mange flere.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela og provinsen Alicante. Det er ca 45 minutter til Alicante flyplass og ca 10 km til Torrevieja

Villamartín er et populært feriemål og spesielt populært for golf interesserte. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Området har hyggelige torg og kjøpesentre, gater med palmer og et bredt utvalg av butikker og restauranter for enhver smak.  

Eksklusive villaer og luksusleiligheter ligger rundt golfbanene, som regnes som noen av de beste i Spania. Stranden ligger bare 5 minutters kjøretur unna. Du kan velge mellom Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det er også kort avstand til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker.

Villamartín er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy

GENERELL INFORMASJON

NYBYGG
Pris/Soverom/Areal:             

I prosjekter oppgis alltid tallet som et «fra-tall» ut ifra den rimeligste leiligheten.

Overtagelse:                        
De fleste leiligheter i prosjekter planlegges ferdigstillet i 2022 - mange allerede juni 2022.

Ta kontakt med SydenHus®-megleren din - gjerne på mail-lenken for ytterligere informasjon om pris, ant. soverom, de ulike planløsninger og forventet ferdigstillelse i det prosjektet som du finner mest interessant for deg. Vi sender deg gjerne planløsninger og mer info på det du ønsker utfyllende informasjon om.

Torrevieja - Spania

Torrevieja er en kystby. Den ligger på Costa Blanca SYD, i Alicante-provinsen i Sør-Spania. Navnet kommer av at stedet frem til 1802 bare var et gammelt vakttårn. "Torre" betyr tårn på Spansk og "vieja" betyr gammel. Salt er hovedindustrien i Torrevieja siden byen ligger mellom havet og to store saltsjøer Las Salinas. Plasseringen gjør at Torrevieja har et meget helsebringende klima, noe som er hovedgrunnen til byens popularitet blant nordmenn, svensker og andre nord-europeere som oppsøker Spania av helsemessige årsaker. Torrevieja var opprinnelig en liten kystby. 

Torrevieja ligger infrastrukturmessig særdeles praktisk til, med kun 30 minutters kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia. Dette gjør stedet lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer.

I de seneste årene har den lokale økonomien hatt en voldsom vekst på grunn av turisme og Torrevieja er blitt en veldig internasjonal by.  Her bor det i tillegg til Spanjoler en stor andel av Skandinavere, men også Briter, Irer, Tyskere og Østeuropeere har funnet sin plass i lokalsamfunnet her. Svært mange har bosatt seg her på fast basis, og bor her hele året.

Strender

Det finnes flere strender i Torrevieja. Foruten bystranda som ligger på sørsiden av byen har du også La Mata Stranden som ligger i nordenden av Torrevieja. Dette er en 2,5 km lang strand som har fått betegnelse Blue Flag flere år på rad på grunn av kvalitet, renhet og tilgjengelighet. Stranden ligger i direkte tilknytning naturreservatet Laguna de la Mata som er et flott rekreasjonsområde med et yrende fugleliv, gressenger og turstier.

Restauranter

Det florerer av barer, caféer og restauranter i området, og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby. Mange av tapasbarene i Torrevieja tilbyr tapas og caña for 1,5€, og det finnes også enkelte barer som følger en tradisjon som Granada er mest kjent for ved at de byr på en liten tapas eller en montadito når du bestiller øl eller vin. Noen av spesialitetene innen matveien i Torrevieja er Arroz, som er bedre kjent som Paella i andre deler av Spania, samt Sobresada som best kan beskrives som smørbar salami

Hotell

Det finnes ikke så mange hotell i Torrevieja Sentrum. De fleste hotellene ligger litt utenfor. Et greit sted å lete etter hotell i Torrevieja er www.hotels.com. Der kan du søke blant en rekke hotell i Torrevieja og booke hotellrom direkte. Prisen er som oftest lavere på hotels.com enn det du finner andre plasser.

Severdigheter
Det finnes mange severdigheter i Torrevieja-området. Den vakre parken Parque de las Naciones som ligger i sentrum er åpen hele året og er et flott sted å ta med barna. Det er et stort marked hver fredag. På sommeren er det et kveldsmarked og et minitivoli i nærheten av havnen og strandpromenaden.

Torrevieja har to saltsjøer. Den ene brukes til saltproduksjon mens den andre er blitt et verneverdig naturreservat der du kan gå eller sykle langs sjøen og nyte naturen. Begge disse saltsjøene har kanaler der sjøvann renner inn. Torrevieja har med andre ord to elver som renner motsatt vei, noe som er er jo ganske spesielt. Torrevieja har en lang molo som man kan gå på og en vakker gangvei langs stranden som yrer av liv hele året. Aquapolis, badeparken, er åpen fra Juni til September. Saltmuseet, kan besøkes hele året. Hvis du er i Torrevieja i Desember må du se Belen, julekrybben, som installeres på kirkeplassen og som er et fascinerende skue i sin kompleksitet og oppfinnsomhet.

Aktiviteter
Det er alltid masse å finne på i Torrevieja. Det florerer av barer, caféer og restauranter og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet i Torrevieja er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby.

For de som liker å danse seg gjennom natten, foregår nattelivet til kl 7 på morgenen i de mange barene og diskotekene. For de som liker sol og strand finnes det mange strender i sentrum og langs Orihuela-kysten. Det finnes treningsstudioer som tilbyr feriemedlemsskap, spa, bassenger, Go-Kart baner og det er mange shoppingmuligheter i Torrevieja. 

SydenHus ® – 26 år i Spania-markedet
SydenHus® har erfaring med salg og formidling av boliger til Nordmenn i Spania siden 1995.

Konseptets grunnlegger og partner er Knut Andresen, som fortsatt er aktiv støttespiller.
Virksomheten er organisert gjennom det norskeide foretaket Eiendomsrådgiveren AS og ledes av Eiendomsmegler MNEF Ellen C Borgenheim, som ble Statsaut. Eiendomsmegler i 1978 og har alltid jobbet med eiendomsmegling og eiendomsrådgivning.

Sydenhus® har siden 1995 solgt og formidlet omkring 900 enheter på Costa Blanca, hovedsakelig i området rundt Torrevieja og Orihuela Costa.

Vi er svært stolte over å være en av de få, om ikke den eneste, som tilbyr et totalkonsept i Spania.  Se:  https://sydenhus.no/servicesenteret/

Det er ikke bare salg av eiendommer som er viktig for oss, men vi bistår også våre kunder med alt det har behov for i Spania. Dette gjør vi gjennom vårt søsterselskap, Servicesenteret, som vi deler kontor med. Dette selskapet oppbevarer nøkler og gjør selvangivelser for flere hundre norske boligeiere hvert år.  Alle formaliteter med kommunale etater (vann, eiendomsskatt, strøm), notar (tinglysingen), oppgjør m.m. ordnes av dem.  Servicesenteret har selvsagt autorisert spansk advokat som også er daglig leder av foretaket.

Besøk vår hjemmeside:  www.sydenhus.no - der finner du et lite utvalg av alt vi kan tilby deg: https://sydenhus.no/kart/

I Spania fungerer meglermarkedet slik at alle nye boligprosjekt er tilgjengelig for salg gjennom alle seriøse meglerfirmaer.

På vår hjemmeside og på finn.no averterer vi ikke alt fordi det vil kunne være svært forvirrende og uoversiktlig for deg som boligsøker.  Vi har i stedet valgt ut et lite knippe av gode objekter i forskjellige kategorier for å gi deg en smakebit.  Alt som vi viser frem på disse sidene går vi absolutt god for ifht høy kvalitet og seriøsitet hos utbygger.  Det finnes også prosjekter i markedet som vi ikke vil anbefale, og de er selvsagt ikke på hjemmesiden.  Kommer du over et prosjekt som du finner på en annen nettside og ikke hos oss - ta kontakt med oss for å kvalitetssikre prosjektet.  Det kan like gjerne være at det er et godt prosjekt som går godt gjennom vår kvalitetssjekk.  Da kan vi hjelpe deg i mål og bistå deg med handelen. Vi har også et stort utvalg av brukte boliger.  Mange av dem rekker vi ikke å legge opp på hjemmesiden før de er solgt.  Ta derfor kontakt med oss og fortell oss hva du er ute etter, så følger vi med i markedet for deg og gir deg boligtips som passer dine kriterier.

Vi hjelper deg i mål - benytt deg av vår mangeårige erfaring og lokalkunnskap.