Nydelig boligområde med flott utsikt og luftig beliggenhet

Sameiet har to store svømmebasseng hvorav ett er overbygd, samt egen Spa-avdeling med boblebad, badstue, treningsstudio og en lekeplass for barn. Uteområdet er på hele 5 000 kvm, bestående av grøntarealer og svømmebasseng.

Sameiet som nå selges består av 84 leiligheter med 2 eller 3 soverom. Alle har 2 bad hvorav ett alltid er en-suite til hovedsoverommet. Alle boligene har store terrasser.

Av leilighetene er det 18 eksklusive penthouse-leiligheter med privat takterrasse (solarium) med eget boblebad.

Hver bolig har sin egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjelleren inkludert i prisen.

Alt dette gjør dette fantastiske sameiet til et ideelt sted å bo året rundt!

Leilighetene i første etasje har sin private hage, leilighetene i øverste etasje har både en stor terrasse og sin egne takterrasse (Solarium) med eget boblebad.

Leilighetene har høy standard, slik du forventer av dagens nye bygg. Her er det vinduer med isolerglass, innbrudds-sikre dører, gulvvarme på badene og innebygde garderobeskap på soverommene. For de som ønsker klimaanlegg er det lagt innebygde kanaler i hele boligen, slik at selve maskinen enkelt og rimelig kan monteres.

Hvitevarer som følger med er: keramisk komfyrtopp, avtrekksvifte, vaskemaskin, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap. Leilighetene på bakkeplan har også elektriske vindus-sjalusier.

Gulvvarme i baderommene.

 

Dette er et nytt prosjekt med flotte leiligheter i det svært populære området Villamartin i Orihuela Costa.

Området har en attraktiv beliggenhet med kort avstand til dagligvarebutikker, restauranter og barer. Det er gangavstand til golfbanen Villamartin og kun en 5 minutters kjøretur til de andre golfbanene i området, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas.  Det er heller ikke stort mer enn 5 minutters kjøring til kjøpesenteret La Zenia Boulevard.

Området er særdeles populært.

Til de vakre strendene i Orihuela Costa er det ca. 5 km.

Alicante og Murcia flyplasser er henholdsvis 50 og 20 minutter unna med bil.