Leilighet rett v/Middelhavet - 2 soverom - 2 bad. Flott grøntanlegg m/svømmebasseng

Ny fase på 35 boliger til salgs 2 minutters gange fra stranden, urbaniseringen har svømmebassenger og store hageområder.
 

Dette prosjektet har en meget attraktiv og sjønær beliggenhet i Punta Prima. Et pent strøk med hyggelig nabolag, flotte parker, restauranter og kafeer. Å være i 2.linje til sjøen gjør det til et nydelig sted å bo, hvor man enkelt kan ta seg en svømmetur, nyte kveldssolen eller vandre langs strandpromenaden. To velkjente restauranter som ligger et steinkast unna heter “Nautilus” og “Punta Prima restaurante”, disse kan anbefales på det varmeste. 

Leilighetene er meget stilrene og har et design som er en miks av det nye minimalistiske og det sjarmerende spanske – noe som gjør byggene både unike og tidløse. De inneholder 2 eller 3 soverom, 2 bad, lys og luftig stue med en åpen løsning til kjøkkenet. Fra stuen er det skyvedører som fører ut til den sørvendte terrassen. Flere av leilighetene har flott sjøutsikt.
 
Fellesarealet består av store grøntområder og 3 svømmebasseng. I tillegg er det sikkerhet 24 timer i døgnet og et underjordisk garasjeanlegg med parkeringsplass og bod inkludert i prisen.

Fantastisk lekkeer beliggenheet - rett ved havet og dog tilbakeskjeermet fra de mektige bølgene.
Punta Prima eer et meget populært boligområde med blandet villa-/terrasseblokk bebyggelse med supersentral avstand til off. komm., forreetningssentrum md både Jysk og Mac Donalds, tallrike restauranter, barer og kafeer, Helsestudio/Gym,
Kort og godt - et eldorado av sentralfunksjoner lokalt og korte 4-5 km inn til Torrevieja by med all dens tilbud.

Bebyggelsen i Punta Prima er hovedsakelig på nordsiden av veien 332.  Denne boligperlen ligger på SYDSIDEN av veien, slik at du er mye nærmere havet, strender og den vakre strandpromenaden uten å skulle passere noe trafikk.

Middelhavsrestaurenten Nautilus er et stenkast unna prosjektet.  Det samme er den eksklusive restauranten Punta Prima, som ligger reett ved Punta Prima stranden.

Beliggenheten er er vel nøkternt sett vi kaller INDREFILET på Costa Blanca.