Cabo de Palos, Costa Calida. Fantastisk beliggende enebolig. Utsikt, 30 meter til Middelhavet. Gangavstand til alle fasiliteter.

Arealbeskrivelse
Huset har en fin planløsning, designet for god komfort og en enkel hverdag.

I første etasje finner vi en stor og lys åpen stue med et komfortabelt og funksjonelt integrert kjøkken.
Fra stuen har du tilgang til det fantastiske svømmebassenget og den romslige hagen, med en stor terrasse som omgir nesten hele huset. Her har du forskjellige områder for hvert øyeblikk av dagen. 
I andre etasje er hvileområdet. Her er det tre store soverom med garderober, og to bad.

Og i toppetasjen er det en stor takterrasse (solarium) på mer enn 50m2 med grill og sittegruppe for å nyte den vakre utsikten mot havet og fyr-lyset.

I kjelleren er det en innendørs garasje for 3 biler, samt vaskerom og bod.

Boligen ligger ideelt i første linje mot Middelhavet, i et rolig område, borte fra kjaset, og maset men samtidig med svært kort gangavstand til Cabo de Palos vakre havneområdet, hvor du finner alle tjenester: restauranter, butikker, dykkeklubber, barer, kirke, politistasjon, apotek, bakeri, etc.

Standard
Eiendommen er bygget i 2010, med materialer av høyeste kvalitet:
- fasade av murstein og naturstein med termisk og akustisk isolasjon,
- motoriserte persienner,
- pansret inngangsdør,
- terrassebord i første etasje og romersk marmorgulv i hovedetasjen, så vel som på den indre trappen,
- Første kvalitet kjøkkenmøbler og apparater,
- climalit glass
- videointercom i entré
- svømmebasseng med innebygde adkomsttrinn
- Klimaanlegg kulde og varme
- brannbeskyttelsesutstyr
- interiør downlights.
-Festet stål- og glass-gjerder på terrasser


Generelt
Cabo de Palos ligger på kystlinjen Costa Cálida (betyr «Den varme kysten» på Spansk), rett syd for Costa Blanca. Stedet er fra gammelt av en gammel fiskelandsby, som er en odde/halvøy 90 grader på den mye større halvøya La Manga. Disse to stedene går over i hverandre via en FANTASTISK LEKKER og særdeles tiltalende sandstrand. Cabo de Palos har etter hvert, i tillegg til å være et bolig- og ferie-sted, blitt et hyggelig utfartssted med restauranter og barer langs båt-innkjøringen til fiskeflåten i Cabo. I dette området er det og bor det folk hele året.
Navnet har stedet fått etter det flotte fyret som ligger ytterst på halvøya. Det er et kjent landemerke både for profesjonelle sjømenn og mer amatørmessige båtførere.
 
Costa Cálida er området spanjolene selv setter høyest av kyststripene i Spania. Området strekker seg fra El Mojón i den nordlige delen nær Alicante provinsen til Águilas i sør på grensen til Almería provinsen mot Middelhavet.
Dette er et strekk på om lag 250 kilometer og har et mikroklima som gjør at den gjennomsnittlige dagtemperaturen er relativt stabil hele året, uavhengig av årstid, derav navnet «den varme kysten».
Costa Cálida er et yndet feriemål for mange nordmenn og er et av de områder med minst nedbør i Europa, og med dagtemperatur i snitt på rundt +25-33 °C om sommeren og +15-20 °C om vinteren. Snøfall om vinteren på Costa Cálida er ekstremt sjeldent, og de gangene det kommer snø er denne borte etter noen timer.
Den nordlige enden av denne kystlinjen inkluderer Mar Menor, en saltvannslagune som er om lag 170km². Der gjør den til Europas største! Mar Menor (Det lille havet) er adskilt fra Middelhavet av en 22 kilometer halvøy som heter La Manga. Dette området har vokst fram som en meget populær turistdestinasjon de siste ti-årene.
Viktige kystbyer i regionen er bl.a. Cartagena (en av hovedbasene for det spanske sjøforsvaret) og byen Mazzarón som har en av Spanias viktigste fiskehavner.
Hovedflyplasser på Costa Cálida er Murcia Corvera flyplass (30 min med bil og Alicante/Elche flyplass (70 minutter med bil). 

Beliggenhet
Bolig beliggende i Cabo de Palos på Costa Cálida, et av Spanias mest spennende kystlinjer med tanke på godt vær, dykkermuligheter og friområder i Nasjonalparken Calbalnque. Den ligger bare et stenkast fra stranden som er overgangen mellom Cabo de Palos og La Manga Halvøya. Her er det mer enn 35 kilometer med sandstrand.

Eksepsjonell villa ved sjøen med spektakulær utsikt over Middelhavet og fyret i den Pittoreske landsbyen Cabo de Palos, ved strandpromenaden, er det ingen som noen gang kan stå mellom deg og de vakre soloppgangene i Middelhavet.
Boligen ligger ute på «halvøya» foran Canto Colorao-bukten,  øst for selve fiskerlandsbyen. Et rolig område med privat tilgang for eiere.
Denne imponerende villaen består av 282m2 på en tomt på 406m2.