Pen bolig i grunnplanet som er påbygget med et stort rom samt bad i underetasje. Trapp ned går fra den ene soverommet. På toppen av trappen blir det et disponibelt rom, hvor det er en sovesofa. Hovedetasjen inneholder hyggelig entré, stue, kjøkkken, soverom, disp-rom og bad. I tillegg er det et lite utvendig rom i bakkant av kjøkkenet med plass for lagring m.m.
Underetasjen består av et stort rom som vi definerer som et soverom, samt et pent, stort helt nytt bad. Til denne avdelingen er det også bygget en egen inngang. Det elektriske anlegget her er like nytt som den nye delen, og det er downlights med LED-lys i hele avdelingen.
Byggetillatelse fra offentlige myndigheter til påbygget foreligger.

Altos de la Bahia ligger like nord for Torrevieja sentrum. Området er veldig populært på grunn av sin sentrale beliggenhet og den samtidige nærheten til sjøen. Området ligger svært nær den vakre La Mata stranden som er en av Costa Blanca beste og mest populære strender. Området er godt etablert med service og restauranter innen gangavstand. Det er mange fastboende (helårsboere) i området.


Det fine Torremarina kjøpesenteret med matbutikk og mange koselige restauranter ligger bare noen få minutters gange unna.
Det er god bussforbindelse til sentrum av Torrevieja og til La Mata. Her klarer du deg fint uten bil!

Dette er et perfekt område for både ferierende og de som ønsker en mer permanent bolig.

Gangavstand til La Mata-stranden.