Lo Romero golfresort - Moderne lekre golfvillaer med 2 sov. Takterrasser, parkering og havutsikt.

Flotte nye boliger med stue, kjøkken, 2 soverom, 2 bad, solterrasse og hage.
Boligareal fra 72 m². Terrasse på 61 m². Tomt fra ca. 145 m².
Prosjektet er bygget rundt en fantastisk 18-hulls golfbane, moderne i design og med høye kvalitetsspesifikasjon. Villaene ligger i et område hvor det er rikelig med åpne områder, slik at utsiktene til hagen går over i utsikten til golfbanen.
Boligene er på ett plan, på tomter fra 145m2 opp til 158m2. 
Alle eiendommene i dette byggetrinnet har en stor stue / spisestue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og 2 bad, hvorav ett er en-suite til det store soverommet. Stuen og hovedsoverommet har direkte tilgang til terrasse. 

Kvaliteter som inngår i prisen på disse villaene er et moderne fullt utstyrt kjøkken med komfyr, avtrekksvifte, stekeovn og kjøleskap med fryser, LED taklamper i alle rom, høy kvalitet porselen keramisk gulv med «ikke-skli» overflate, innebygde garderobeskap med glatte lakkerte hvite brettedører, sikkerhets inngangsdør, doble vinduer, forhåndsinstallasjonsarbeid for kanalisert klimaanlegg og privat parkeringsplass. Privat svømmebasseng er valgfritt mot ekstra kostnad.

Resortens fasiliteter inkluderer, en restaurant, bar, supermarked, proshop for golf, 24 timers vakthold for sikkerhet, tilgang til sikkerhetsportene, svømmebassenger og anlagte lekeplasser for barn. Fasiliteter i nærheten inkluderer en internasjonal skole, medisinske tjenester, sykehus og togstasjon.
Lo Romero Golf er referert til som "The Golf Island" fordi den 18de greenen ligger som en øy, omgitt av vann med en fotbro for tilgang til selve putte-området. Golferen kan nyte sin golfrunde i et rolig miljø fylt med idyll.  Her får man en følelse av å være isolert fra resten av verden. En hyggelig par 72 golfbane som går gjennom et lekkert naturlandskapmed flott utsikt som måler litt over seks kilometer fra de gule tee-ene.
Banen ble åpnet i 2008. I faunaen som omgir banen finner du Furu-trær og naturlige buskvekster. Disse kan du se vokse sammen med palmer og en overflod av Rosmarinplanter (Romero) i sitt naturlige miljø.  Romero på spansk er Rosmarin på norsk. Navnet på banen er valgt på grunn av de mange Rosmarin-buskene som omgir banen.


Fra flere av hullene kan du beundre panoramautsikten over den blå horisonten hvor havet møter himmelen. Lo Romero er bygget på en gammel Pære- og Eple-hage med en beliggenhet. Kombinerer du beliggenheten høy kvalitets vedlikehold får du denne fantastiske plassen. ; en brønn omsorg for miljølandskap og en kursdesign. "En golfbane med brede fairways, noen få, men strategisk plassert bunkere og innsjøer, med forskjellige teeing grunnlag som gjør at vi kan tilpasse kurset våre kunder trenger".
 

 

Lo Romero Golf ligger i El Pilar de la Horadada (Alicante), i nærheten av en rekke av de flotte strendene på Costa Blanca og Mar Menor, saltvannslagunen i Costa Cálida (Murcia-regionen). Resorten ligger mellom byene Alicante og Murcia.

El Pilar de la Horadada har et typisk middelhavsklima med kjølige havbris om sommeren og beskyttelse av omkringliggende fjell mot de kalde nordavindene om vinteren. Området er i gjennomsnitt nesten 3000 solskinnstimer hvert år og gjennomsnittstemperaturen er ca. 20 grader.
El Pilar har mer enn 4 km strender av høy kvalitet med et omfattende utvalg av turistprodukter og tjenester. Selve byen, med flere monumentale bygninger av interesse, er gjenstand for flere årlige arrangementer og populære festligheter og huser en lang rekke sportsbegivenheter, inkludert nautiske aktiviteter, fotturer og ridning.

Feriestedet ligger med kun 10 minutters kjøring til de omkringliggende golfbanene Campoamor, Villamartin og Las Ramblas og 45 minutter til La Manga Club golf resort vinner av mange internasjonale priser og anerkjennelser. Området er godt forbundet med veinettet. 
Murcia flyplass ligger 20 minutter unna (ca. like langt til Corvera når den åpner). Alicante flyplass ligger 55 minutter unna.