Dette er allerede 13. fase i dette prosjektet, og selger har valgt å høyne standarden ytterligere!
I den komplette boligpakken inngår: Fullt utstyrte bad inkludert dusj-skjermer i begge, full belysningspakke og en enda høyere standard på kjøkkenet, sikkerhetsdør, tilrettelegging for klimaanlegg, doble vinduer og garderober.

Disse flotte, moderne leilighetene ligger bare 2 km fra de fantastiske sandstrendene i Guardamar og 400 meter fra de vakre lagunene La Mata. De er bygget i et rolig grønt område og likevel nær alle fasiliteter. Ulike golfbaner og kjøpesentre samt motorveien kan nås på noen få minutter med bil. Flyplassene i både Alicante og Murcia ligger kun 30 minutter unna med bil.
Komplekset har leiligheter som ligger rundt et stort grøntområde.  som har 2 svømmebasseng og et overbygd spa. Dette er et privat inngjerdet sameie.

Bygningene har 3 etasjer og ligger rundt et stort opparbeidet område. Leilighetene har enten 2 eller 3 soverom og 2 bad hvorav en er en-suite til hovedsoverommet. Boligene er fra 88 til 112 kvm. Leilighetene i første etasje har en vakker privat hage, leilighetene i mellometasjen har en stor terrasse, og leilighetene i toppetasjen har både terrasse og eget solarium (takterrasse) på nesten 70 kvm. Det er åpen kjøkkenløsning, stue og spisestue hvorfra man har tilgang til en nydelig terrasse med utsikt over bassenget og de vakkert opparbeidede fellesområdene. Området er ikke tilgjengelig for de som ikke er gitt adgang.
Alle leilighetene inkluderer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg under bebyggelsen.


Fellesområdet er fantastisk med palmer, stort basseng, Jacuzzi, bocciabaner og lekeplass. Det blir også et herlig SPA område. Her kan man slappe av og nyte late dager under solen.
Dersom du er tidlig ute kan du velge den beste beliggenheten samt farger på fliser, vegger og kjøkken. Det er også mulig å få lagt inn varmekabler for en ekstra kostnad.

Boligene vil ha forskjellige typer planløsninger.
Priser fra 148.000 – 190.000 euro

Offentlige avgifter på ca 14 % kommer i tillegg.

Illustrasjoner som er benyttet i prosjektet kan avvike fra virkelig bygg.

Boligen ligger i Urbanisasjon El Raso mellom Guardamar og Doña Pepa/ Ciudad Quesada.

Det er gangavstand til gode restauranter, koselige barer samt en lokal butikk. Noen få hundre meter fra sameiet er det hver søndag ett meget populært marked hvor du blant annet får kjøpt alt du trenger av lokalprodusert frukt og grønnsaker, klær og andre nødvendige ting. Alt til meget hyggelige priser. 

Urbanisasjonen El Raso grenser til en større naturpark hvor du på egenhånd kan sykle eller gå/løpe lengre turer i oppmerkede løyper blant annet til sjøen.

I Ciudad Quesada finnes alt du måtte trenge. Her er det butikker, restauranter, barer, bensinstasjon, apotek, frisør, bank og postkontor. Her ligger også den populære golfbanen La Marquesa og et flott vannland/badeland med aktiviteter for alle aldre. Andre aktiviteter som kan nevnes er minigolfbane og tennisbaner.
Det er en fast norsk bosetning i byen og her ligger også den norske skolen. 

Dette prosjektet ligger mellom Guardamar og Orihuela Costa, i hjertet av Costa Blanca. Den ligger nær alle fasiliteter, i et område hvor du har alle muligheter for fritidsaktiviteter i kort avstand fra området, strender med mulighet for vannsport, 30 golfbaner innenfor ½ times kjøring, parker for spaserturer og sykling samt kort vei til Torrevieja med natteliv m.m. Det er markeder i alle omkringliggende landsbyer vekslende på hvilken dag det er.
Her kan du nyte Europas beste klima i dette fantastiske miljøet 365 dager i året. 
Vi venter på deg i ditt lille paradis!