Drømmen om Spania. Suksessen fortsetter i Sol Park. Moderne toppleiligheter med fantastisk beliggenhet.

Etter den store salgssuksessen i Sol Park har utbyggeren nå bestemt seg for å bygge Sol park 2.  Moderne toppleiligheter med stor terrasse og privat takterrasse. Nær by og strand. Dette blir et mindre prosjekt med kun 36 boliger.

Det bygges på et høydedrag i Aguas Nuevas med ypperlig beliggenhet i forhold til strand og by. Byggene oppføres i solid fasademateriale med store vinduer og leilighetene får en meget god innvendig standard.  Toppleilighetene er på ca 75 m2 og har 2 eller 3 soverom, 2 bad, kjøkken med åpen løsning mot stuen samt terrasse og takterrasse på ca 70 m2. Leilighetene leveres med kjøkkenmøbler, baderomsmøbler, dusjvegger, vifte på kjøkkenet, pre- installert aircondition og varmtvannstank.

Det er mulig å kjøpe en full møbelpakke for en liten ekstra kostnad.

Garasjeplass og bod under bakken er inkludert i prisen

Fellesområdet er flott med stort basseng, Jacuzzi og fint beplantet. Hele området vil være lukket.

Estimert byggestart i løpet av våren og ferdigstillelse i løpet av vår/sommer 2019.

Sol Park er et ideelt valg for deg som skal realisere drømmen om bolig i Spania. Her får du moderne praktiske boliger der alt er nytt og du slipper vedlikehold på mange, mange år.

Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem, helt etter din smak.

Priser 2 soverom 178.900 euro + omkostninger

For et ekstra soverom: 4.000 euro i tillegg. Da er alle hvitevarer inkludert.

For hjørne boligene: 3.000 euro i tillegg. Her får du vinduer i begge badene.

 

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Her kommer salget til å gå fort. Dersom du er interessert i dette prosjektet og ønsker den beste beliggenheten og den beste prisen, ta kontakt i dag.

Dette spennende prosjektet har en sentral beliggenhet nord i Torrevieja i et område som kalles Aguas Nuevas. Her har du nærhet til "alt". Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m.

Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her finnes det noe for enhver smak. Det mange golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier.

Boligene er ideelle både for feriefolk og for fastboende. Bør sees. Velkommen til visning!