Aires del Mediterraneo. 2 Lavblokker med felles bassengområde i La Rosaleda med kort avstand til havet.

Det bygges 2 lavblokker av 3 etasjer med totalt 12 leiligheter.

 

Leilighetene på bakkeplan vil ha en romslig terrasse på mellom 60 – 80 m2, boligene i første etasje vil ha terrasse på ca 10 m2 og toppleilighetene en terrasse og en privat takterrasse på ca 65 m2.

Boligene er på mellom 68 og 78 m2 og inneholder 2 soverom, 2 bad, stue/ spisestue med åpen løsning mot kjøkkenet og terrasse.

Det vil være et flott beplantet fellesområde med basseng. Det vil også bli parkeringsplasser.

Inkludert i prisen er det baderomsmøbler og kjøkkenskap, samt pre installert air condition og garderobeskap på alle soverommene.

 

Pris fra 149.000 – 160.000 euro + omkostninger

NB. Nå er det kun 5 leiligheter igjen. 1 på bakkeplan og 3 i første etasje ( norsk 2 etasje)

 

Ta kontakt for plantegninger og prisliste.

 

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Alle bildene, bortsatt fra hovedbildet, er fra et annet prosjekt fra samme utbygger.

Meget sentral beliggenhet i det populære området La Rorsaleda kun 350 meter fra Middelhavet og den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2 km til den vakre La Mata stranden og 1 km til den flotte bystranden Los Locos.  Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser. Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.