Idylliske villaer med privat basseng i Torrevieja. Flott beliggenhet og havutsikt.

I Aguas Nuevas/ Torrejon tilbyr vi nå Residencial La Luna Fase II som består av 5 Villaer, hvorav 4 av disse er modell Telis. Dette er moderne boliger med 3 eller 4 soverom og 2 eller 3 bad. Husene er på 158 m2 og tomten er på 301 m2. Boligene er på et plan + «kjeller» og stor takterrasse. Det vil være kjøkken med åpen løsning mot stuen.  Fra stuen er det utgang til terrassen, hagen og bassenget. Det er plass til å parkere bilen inne på tomten.

Inkludert i prisen er blant annet:

  • Saltvannsbasseng på 7 x 3,5 meter
  • Elektrisk garasjeport
  • Pre installert air condition

Det er også mulig å bestille en del utstyr mot en ekstra kostnad, som for eksempel Air condition apparater og varmekabler 
 

Det vil ta ca 12 måneder fra signering av kontrakten til huset er ferdig.

Priser 428.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Flere bilder kommer etter hvert.

Meget sentral beliggenhet i det populære området Torre del Moro/Aguas Nuevas, nord i Torrevieja. Boligene er plassert på et høydedrag hvor det er optimale sol-, lys- og utsiktsforhold.  Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, cafeer, restauranter, offentlig transport, strender, Torrevieja sentrum m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg.

Det er gangavstand til den flotte La Mata stranden og de koselig buktene Cala del Moro og Cala de la Higuera. Dette er et etablert område som lever hele året. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter ligger kun femhundre meter unna. Det er en hyggelig spasertur langs promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum og ca 10 minutter til den flotte La Mata stranden. Dette er et hyggelig område både for ferieturister og fastboende.