Flotte moderne villaer med store terrasser og hav utsikt på Lomas de Cabo Roig.

Ligger i populære Lomas de Cabo Roig

Her bygges det 6 villaer av høy kvalitet i moderne design. Boligene ligger sydvendt og har derfor meget gode solforhold. Det bygges store terrasser på hvert plan for å utnytte den flotte havutsikten. Boligene er på 104 m2, fordelt på 2 etasjer:

 Første etasje er på 80 m2 og inneholder stor stue med åpen kjøkken løsning, 2 soverom, 1 bad, gang og trapp opp til andre etasje fra stuen. To store terrasser på totalt 47 m2.

Andre etasje er på 24 m2 og inneholder 1 soverom og 1 bad samt 2 terrasser på totalt 36 m2.

Boligene leveres med pre installert air condition og varmekabler på badene.  For en ekstra kostnad kan boligen leveres med privat basseng.

PRIS: 355.000 - 365.000 euro

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Cabo Roig ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket. Her finnes alt i nærområdet blant annet golfbanene, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, strender, båthavner, restauranter, barer og kjøpesentre. Det er kun noen minutters gange til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Cabo Roig er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.