Egen villa i Santiago de la Ribera? En typisk spansk landsby ved havet.

Nå har du muligheten til å få deg en moderne villa midt i en by ved havet og med et typisk spansk miljø med mange fastboende.

Kvalitetsvillaer med 3 eller 4 soverom i moderne stil på tomter fra 300 kvadratmeter og oppover. Disse boligene egner seg spesielt for deg som vil flytte til Spania, men de er også godt egnet til ferieformål både sommer som vinter.  Utmerket som firmabolig med alle fasiliteter rett ved og kun 900 meter til de flotte strendene ved Mar Menor.

Disse boligene ligger nærmest midt i byen Santiago de la Ribera i Murcia. Du har alle tenklige fasiliteter i gangavstand og kun 900 meter til strendene ved Mar Menor. Til tross for nærheten til havet er det et yrende liv her også om vinteren, noe som er uvanlig i denne delen av Spania. Det er ikke mer enn mellom 5 og 10 minutter å kjøre til flyplassen i San Javier og ca 50 minutter til Alicante flyplass. I løpet av 20 minutter kan du kjøre til 7 - 8 forskjellige golfbaner. Automatisk bank garanti på alle innbetalinger som foretas før boligen ferdigstilles. Det beregnes et års byggetid fra bestilling til ferdigstillelse.