*RESERVERT* Flott bolig i Altos de la Bahia. 3 soverom, 2 bad, inkludert Bil.

Denne fine firemannsboligen i populære Altos de la Bahia har stor stue med åpen løsning mot kjøkkenet, en overbygd patio som kan benyttes som vaskerom og lagringsplass, soverom, og bad i første etasje. I andre etasje er det 2 soverom og 1 bad.  Utenfor soverommene er det en stor terrasse med flott utsikt. Boligen har et stort pent flislagt uteområde med blant annet en romslig terrasse og en liten bod. Ved lengre fravær er det også plass for å parkere bilen på eiendommen.

Boligen selges fullt møblert, med air. cond., hvitevarer og det følger også med en Opel Corsa, kjørt ca 80.000 km, av eldre årgang, men er i bra stand.

Leiligheten er generelt meget godt vedlikeholdt.

Pris: 149.000 euro + omkostninger

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.