Leilighet med stor terrasse. Bare 150 meter til stranden i Torrevieja!
Torrevieja, La Rosaleda
€105,000
Oversikt
Referanse AL-5109
Soverum: 2
Baderom: 1
Basseng: Felles
Etasje: Første etasje
Etasjer: 3
Byggeår: 2002
Orientering: Vest
Møblert: Fullt møblert
Urb.Avgift /år: €450
Suma/IBI/år: €275
Bruksareal:62m²
Tomt:77m²
Overbygd veranda:15m²
Her er den perfekte ferieleiligheten! Det ligger bare 150 meter fra Los Locos-stranden og innen gangavstand til de sentrale delene av Torrevieja. Med bussen som stopper utenfor, kan du enkelt komme til den vakre La Mata-stranden på få minutter. Huset ligger på første strandlinje, og leiligheten har den beste beliggenheten i sameiet, rett foran bassenget og med den store terrassen mot vest. Solen dukker opp klokka 12 og holder seg til kvelden. Her sitter du godt og koser deg med noe kult i glasset mens du når bassenget med bare noen få skritt når det er tid for å hoppe inn!

Eiendommen har høy sikkerhet og inngangen til leiligheten nås via en låst portinngang. I leiligheten kommer du først inn i stuen med utsikt over terrassen og bassengområdet. Det er en god spiseplass og en sovesofa i skinn med to senger. Det er en åpen planløsning til kjøkkenet og ved siden av kjøkkenet er det en bod hvor det er rikelig med lagringsplass. Her kan du enkelt parkere to sykler, for eksempel.
Leiligheten har to gode soverom med to senger i hvert rom, så totalt er det 6 senger i leiligheten. Leiligheten er utstyrt med klimaanlegg og soverommene har varmeelementer for vintermånedene.

Torrevieja er en kystby som ligger på Costa Blanca i den sørlige delen av provinsen Alicante. Navnet kommer fra at stedet til 1802 besto av en gammel vakttårn. "Torre" betyr tårn på spansk og "vieja" betyr gammelt. Salt er hovednæringen i Torrevieja, og byen ligger mellom havet og to store saltsjøer. Torrevieja er kjent for å ha et veldig sunt klima, som er hovedårsaken til byens popularitet blant skandinaver og andre nordeuropeere som besøker Spania av helsemessige årsaker. Klimaet er nydelig med ca 320 soldager / år og et hav som er betydelig varmere enn på Costa del Sol.
Byen er veldig lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer og har to gode flyplasser innen 30 minutters kjøretur, Murcia og Alicante.
Fasiliteter
Klimaanlegg, Delt system
Svømmebasseng, Felles
Funksjoner
Gangavstand til strand
Hjørne
Innebygde garderober
Investeringsmulighet
I nærheten av fasiliteter
Nær bussrute
Soverom i første etasje
Veranda
Åpen planløsning
Avstander
Fasiliteter: 100 m
Flyplass: 42 km
Hav: 150 m
Offentlig transport: 100 m
Ta kontakt med
Share