Luksus villa med privat basseng på Lomas Cabo Roig, Orihuela Costa
Orihuela Costa, Lomas de Cabo Roig
€289,900
Oversikt
Referanse AL-5105
Soverum: 3
Baderom: 3
Basseng: Privat
Byggeår: 2020
Bruksareal:128m²
Tomt:199m²
Takterrasse:38m²
Nå er det bare en villa igjen i Palm Beach I. I dette luksusprosjektet er det totalt 31 villaer med privat basseng. Boligene er 128 m2 fordelt på 2 etasjer. I første etasje er det et soverom, et bad og et åpent kjøkken som vender mot stuen. Fra stuen er det tilgang til terrasse, hage og basseng. I andre etasje er det to soverom og to bad, terrasse og trapp opp til den store takterrassen på 59 m2. Her har du en deilig havutsikt! Det er plass til å parkere bilen inne på tomten. Tomtens størrelse er 199m2. Hele området er inngjerdet.

Noen spesifikasjoner:

Tomt med kunstgress. Alle vinduer med dobbelt "Climalitt" sikkerhetsglass. Fiberoptisk installasjon for internett. Utvendig LED-belysning. Forinstallasjon for klimaanlegg. Varmt vann leveres med et fornybart energisystem (Aerothermia). Gulvvarme på badet.

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Lomas de Cabo Roig ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst. Variasjonen og kvaliteten på tjenestene og restaurantene i området er utmerket. Her finnes alt i nærområdet blant annet golfbanene, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor, strender, båthavner, restauranter, barer og kjøpesentre. Det er kun noen minutters gange til det populære Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker. Cabo Roig er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.
Fasiliteter
Klimaanlegg, Delt system
Parkering, Garasje
Svømmebasseng, Privat
Funksjoner
Eget bad
Inngangsport
Havutsikt
Innebygde garderober
Luksusspesifikasjoner
Moderne design
I nærheten av fasiliteter
Nær bussrute
Panoramautsikt
Soverom i første etasje
Takterrasse
Innendørs trapp
Hage
Stille område
Veranda
Kjøkkenmaskiner
Åpen planløsning
Avstander
Fasiliteter: 200 m
Flyplass: 55 km
Hav: 2 km
Ta kontakt med
Share