Torrevieja. Nye lekre leiligheter 70 m. fra stranden. Felles svømmebasseng på takterrasse.
Alicante, Torrevieja
€279,900
Oversikt
Referanse AL-5072
Soverum: 3
Baderom: 2
Basseng: Felles
Floors: 5
Byggeår: 2020
Tildekket:83m²
Overbygd veranda:13.9m²
Takhage:21.4m²
Kjøkkenet er møblert med over- og under-skap. Hvitevarer følger ikke med.

Badene har gulvvarme, antikalk-filter og servant med badromsinnredning under (skuffenheter).

Soveromsgarderober er innvendig tekstilforet og har LED-lys med automatisk tenning.

Det er kanaler og rør installert klar for montering av en sentral Air Con-enhet.

Det er parkeringsplasser tilgjengelig i neste bygning mot ekstra kostnad.

Boligene skal være innflytningsklare i Desember 2020.

Ta kontakt for planløsninger.

Dette prosjektet ligger i Torrevieja, rett ved stranden i El Cura, den mest berømte stranden i Torrevieja. Eiendommen ligger bare noen rundt 70 meter fra strandpromenaden. Herfra finner du flere kilometer med strender, barer, restauranter og puber hvor du kan nyte alle de fasiliteter som tilbys av denne byen.

Generell informasjon



Torrevieja - Spania

Torreviejaer en kystby. Den ligger på Costa Blanca, syd i Alicante-provinsen i Sør-Spania. Navnet kommer av at stedet frem til 1802 bare var et gammelt vakttårn."Torre"betyr tårn på Spansk og"vieja"betyr gammel. Salt er hovedindustrien i Torrevieja siden byen ligger mellom havet og to store saltsjøerLas Salinas. Plasseringen gjør at Torrevieja har et meget helsebringende klima, noe som er hovedgrunnen til byens popularitet blant nordmenn, svensker og andre nord-europeere som oppsøker Spania av helsemessige årsaker. Torrevieja var opprinnelig en liten kystby.

Torrevieja ligger infrastrukturmessig særdeles praktisk til, med kun 30 minutters kjøretur fra flyplassene i Alicante og Murcia. Dette gjør stedet lett tilgjengelig fra de fleste europeiske byer.

I de seneste årene har den lokale økonomien hatt en voldsom vekst på grunn av turisme og Torrevieja er blitt en veldig internasjonal by. Her bor det i tillegg til Spanjoler en stor andel av Skandinavere, men også Briter, Irer, Tyskere og Østeuropeere har funnet sin plass i lokalsamfunnet her. Svært mange har bosatt seg her på fast basis, og bor her hele året.



Strender

Det finnes flere strender i Torrevieja. Foruten bystranda som ligger på sørsiden av byen har du også La Mata Stranden som ligger i nordenden av Torrevieja. Dette er en 2,5 km lang strand som har fått betegnelse Blue Flag flere år på rad på grunn av kvalitet, renhet og tilgjengelighet. Stranden ligger i direkte tilknytning naturreservatet Laguna de la Mata som er et flott rekreasjonsområde med et yrende fugleliv, gressenger og turstier.



Restauranter

Det florerer av barer, caféer og restauranter i området, og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby. Mange av tapasbarene i Torrevieja tilbyr tapas og caña for 1,5€, og det finnes også enkelte barer som følger en tradisjon som Granada er mest kjent for ved at de byr på en liten tapas eller en montadito når du bestiller øl eller vin. Noen av spesialitetene innen matveien i Torrevieja er Arroz, som er bedre kjent som Paella i andre deler av Spania, samt Sobresada som best kan beskrives som smørbar salami



Hotell

Det finnes ikke så mange hotell i Torrevieja Sentrum. De fleste hotellene ligger litt utenfor. Et greit sted å lete etter hotell i Torrevieja erwww.hotels.com. Der kan du søke blant en rekke hotell i Torrevieja og booke hotellrom direkte. Prisen er som oftest lavere på hotels.com enn det du finner andre plasser.



Severdigheter

Det finnes mange severdigheter i Torrevieja-området. Den vakre parkenParque de las Nacionessom ligger i sentrum er åpen hele året og er et flott sted å ta med barna. Det er et stort marked hver fredag. På sommeren er det etkveldsmarkedog etminitivolii nærheten av havnen og strandpromenaden.



Torrevieja har to saltsjøer. Den ene brukes til saltproduksjon mens den andre er blitt et verneverdig naturreservat der du kan gå eller sykle langs sjøen og nyte naturen. Begge disse saltsjøene har kanaler der sjøvann renner inn. Torrevieja har med andre ord to elver som renner motsatt vei, noe som er er jo ganske spesielt. Torrevieja har en lang molo som man kan gå på og en vakker gangvei langs stranden som yrer av liv hele året. Aquapolis, badeparken, er åpen fra Juni til September. Saltmuseet, kan besøkes hele året. Hvis du er i Torrevieja i Desember må du seBelen, julekrybben, som installeres på kirkeplassen og som er et fascinerende skue i sin komplekistet og oppfinnsomhet.



Aktiviteter

Det er alltid masse å finne på i Torrevieja. Det florerer av barer, caféer og restauranter og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden. På grunn av det kulturelle mangfoldet i Torrevieja er det gastronomiske utvalget mer likt en storby enn en mellomstor ferieby.

For de som liker å danse seg gjennom natten, foregår nattelivet til kl 7 på morgenen i de mange barene og diskotekene. For de som liker sol og strand finnes det mange strender i sentrum og langs Orihuela-kysten. Det finnes treningsstudioer som tilbyr feriemedlemsskap, spa, bassenger, Go-Kart baner og det er mange shoppingmuligheter i Torrevieja.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Megler Anki Lindfors, som har mange års erfaring fra forretningsdrift i Spania og har meget god kunnskap om landet, lokale forhold og har en bred erfaring fra boligsalg i Spania, bruktbolig som nye prosjekter. Vi er svært stolte over å være en av de få, om ikke den eneste, som tilbyr et totalkonsept i Spania. Se:https://sydenhus.no/servicesenteret/

Vi har også et stort utvalg av brukte boliger. Mange av dem rekker vi ikke å legge opp på hjemmesiden før de er solgt. Ta derfor kontakt med oss og fortell oss hva du er ute etter, så følger vi med i markedet for deg og gir deg boligtips som passer dine kriterier.

Vi hjelper deg i mål - benytt deg av vår mangeårige erfaring og lokalkunnskap.
Fasiliteter
Heis
Klimaanlegg, Delt system
Parkering, Garasje
Svømmebasseng, Felles
Funksjoner
Balkong
Eget bad
I nærheten av fasiliteter
Nær bussrute
Takhage
Veranda
Åpen planløsning
Avstander
Fasiliteter: 100 m
Flyplass: 43 km
Hav: 70 m
Offentlig transport: 300 m
Ta kontakt med
Share