Sydvendt toppleilighet på Playa Flamenca med privat takterrasse. Flott felles bassengområde.

Boligen ligger i den populære urbanisasjonen Residencial Flamenca Beach.

 

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst.

 

Residencial Flamenca Beach ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 1 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km.

 

Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet er det populære kjøpesenteret Centro Comercial Flamenca Beach kun 100 meter unna. I tillegg er det kort vei til det kjente sportssenteret, CDM. Her er det blant annet et stort oppvarmet innendørs basseng og fotball-, håndball-, og fotballbaner. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

 

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.

Boligen består av 2 soverom , et bad, stue og en delvis  åpen kjøkken løsning. Stuen har peis. Fra en fin sydvendt terrasse utenfor stuen, går trappen opp til den romslige takterrassen, med fin utsikt og sol hele året. Også om vinteren. Takterrassen innbyr til grilling og soling året rundt. 

Det tiltalende felles bassengområdet ligger i umiddelbar tilknytning til boligen. Garasje og bod inkludert. Boligen selges fullt møblert, og klar til innflytting.