*RESERVERT* Moderne rekkehus i Aguas Nuevas med 3 soverom og 2 bad. Fremstår som ny.

Dette flotte rekkehuset fra 2013 har kun vært benyttet som feriebolig og fremstår som nytt.

I første etasje har du en hage på begge sider av huset. Ved inngangspartiet er det en romslig terrasse. Du kommer inn i stuen som har god plass til både sofagruppe og spisestue. Det er åpen løsning inn til det stor kjøkkenet med hvitevarer. Det er også 1 soverom og 1 bad i første etasje.

Fra stuen er det trapp opp til andre etasje hvor det er 2 soverom, 1 bad, en terrasse og en «bod». Alle soverommene har integrerte garderober og det er air condition i alle rom. Fra gangen er det trapp opp til den hyggelige takterrassen hvor du har sol hele dagen og en flott utsikt over byen og saltsjøen.

Boligen selges fullt møblert.

På fellesområdet, som du har tilgang til via bakhagen, er det hyggelig bassengområde.

Boligen er ideell både som ferieleilighet og som fast bolig.

Bør sees. Velkommen til visning! 

Pris: 160.000 euro + omkostninger

 

Dette flotte boligen ligger i Residencial Habaneras nord i Torrevieja i et område som kalles Aguas Nuevas. Her har du nærhet til "alt". Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m.

Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her finnes det noe for enhver smak. Det mange golfbaner innenfor 20 minutter kjørsel. Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier.

Boligen har en ypperlig beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt, men allikevel tilbaketrukket fra byens larm