La Florida. Moderne rekkehus og leiligheter med felles bassengområde i et hyggelig område.

I dette komplekset bygges det både rekkehus og leiligheter.

Rekkehusene:

Boligen er på ca 102 m2. I første etasje har du 1 soverom, 1 bad, stue med plass til spisebord og åpen løsning mot kjøkkenet. Fra kjøkkenet er det utgang til et Galleri og fra stuen er det trapp opp til andre etasje hvor det er 2 soverom og 2 bad, terrasse og trapp opp til takterrassen på ca 36 m2. Det vil være plass til å parkere bilen på tomten, en liten hage og en fir terrasse.

Pris 182.000 euro + omkostninger

Leilighetene:

Leilighetene på bakkeplan vil ha en liten hage og toppleilighetene en privat takterrasse. Boligene er på ca 66 m2 og inneholder 2 soverom, 2 bad, stue/ spisestue, kjøkken, galleri og terrasse. Toppleilighetene vil ha tilgang til takterrassen som er på hele 51 m2 fra galleriet.

Pris fra 119.000 – 135.000 euro + omkostninger

Felles:

Det vil være et flott beplantet fellesområde med basseng med barnebasseng og jacuzzi. Det vil også bli en lekeplass og parkeringsplasser. Inkludert i prisen er det baderomsmøbler og dusjvegger, samt en del hvitevarer som stekeplate, vifte, vask, stekeovn og varmtvannstank. Boligene vil ha varmekabler på badene og pre installert air condition i stue og på soverommene.

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Dette koselige komplekset har en sentral beliggenhet på La Florida med nærhet til "alt".  La Florida ligger på kysten av Orihuela Costa syd for Torrevieja, sør på Costa Blanca.

La Florida ligger ideelt til ettersom området er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 3 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 6 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Det finnes også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligene ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til utrolig hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet samt kun en kort biltur til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy.