Idylliske Sol Park. Lyse, moderne leiligheter med meget god standard og solrike terrasser.

Res. Sol Park er et nytt å spennende prosjekt. Det bygges på et høydedrag i Aguas Nuevas med ypperlig beliggenhet i forhold til strand og by. Byggene oppføres i solid fasademateriale med store vinduer og leilighetene får en meget god innvendig standard. Her kan du velge mellom leiligheter på bakkeplan med hage eller toppetasje med stor takterrasse. Leilighetene har 2 eller 3 soverom, 2 bad og åpen kjøkkenløsning. Leilighetene er på pp 75 m2 og de i første etasje har en hage på ca 70 m2 og toppleilighetene har en takterrasse på ca 69 m2. Leilighetene leveres med kjøkkenmøbler, baderomsmøbler, dusjvegger, vifte på kjøkkenet, pre- installasjon av aircondition og varmtvannstank. Det er mulig å kjøpe en full møbelpakke for en liten ekstra kostnad. Det vil være en garasjeplass til hver bolig i garasjekjeller. Fellesområdene er flotte med 2 store basseng, jacuzzi og brede gater med palmer. Trinn 1 er estimert ferdig sommer 2017.

Sol Park er et ideelt valg for deg som skal realisere drømmen om bolig i Spania. Her får du moderne praktisk boliger der alt er nytt og du slipper å ta et eneste maling strøk. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem, som ingen har bodd i før deg.

Priser fra 139.900 – 166.900 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

NB: Kun leiligheter på bakkeplan igjen. Alle toppetasjene er utsolgt.

 

Dette spennende prosjektet har en sentral beliggenhet nord i Torrevieja i et område som kalles Aguas Nuevas. Her har du nærhet til "alt". Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m. Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her finnes det noe for enhver smak. Det mange golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier. Boligene er ideelle både som ferieleiligheter og faste boliger. Bør sees. Velkommen til visning!