Fantastiske Sol Park. Moderne leiligheter på bakkeplan med stor terrasse og hage. Nær by og strand.

Fantastisk flott prosjekt som heter Sol Park. Det bygges på et høydedrag i Aguas Nuevas med ypperlig beliggenhet i forhold til strand og by. Byggene oppføres i solid fasademateriale med store vinduer og leilighetene får en meget god innvendig standard.  Leilighetene på bakkeplan er på 78 m2 og har 2 eller 3 soverom, 2 bad, kjøkken med åpen løsning mot stuen samt terrasse og hage på ca 70 m2. Leilighetene leveres med kjøkkenmøbler, baderomsmøbler, dusjvegger, vifte på kjøkkenet, pre- installasjon av aircondition og varmtvannstank. Det er mulig å kjøpe en full møbelpakke for en liten ekstra kostnad. Det vil være en garasjeplass til hver bolig i garasjekjeller. Fellesområdene er flotte med 2 store basseng, jacuzzi og brede gater med palmer. Trinn 1 er estimert ferdig sommer 2017.

Sol Park er et ideelt valg for deg som skal realisere drømmen om bolig i Spania. Her får du moderne praktiske boliger der alt er nytt og du slipper å ta et eneste maling strøk. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget hjem, som ingen har bodd i før deg.

Priser fra 149.900 + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Her går salget fort. Dersom du er interessert i dette prosjektet og ønsker den beste beliggenheten og den beste prisen, ta kontakt i dag.

Dette spennende prosjektet har en sentral beliggenhet nord i Torrevieja i et område som kalles Aguas Nuevas. Her har du nærhet til "alt". Her er det kort avstand til stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m. Det finnes også flotte turområder, koselige restauranter og barer, så her finnes det noe for enhver smak. Det mange golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel. Det tar ca fem minutter å kjøre til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse begge veier. Boligene er ideelle både som ferieleiligheter og faste boliger. Bør sees. Velkommen til visning!