Enderekkehus med stor terrasse og solrik takterrasse med fantastisk utsikt.

Flott rekkehus i det attraktive området Altos de la Bahia. Boligen er over to plan + takterrasse og er på 63 m2. I andre etasje er det to soverom og 1 bad. Et romslig hoved soverom med god plass til stor dobbeltseng og integrert garderobeskap. Soverom nummer 2 er et perfekt gjesterom, barnerom eller arbeidsrom. Pent flislagt bad med badekar. Fra gangen går det trapp opp til takterrassen med gode solforhold og flott utsyn over havet og Torrevieja. I første etasje er det en stue som fremstår som en invitasjon til gode opplevelser og er tilrettelagt for avkobling og hygge. Her har du flere møbleringsmuligheter og kan naturlig deles i ulike soner. Det er et flislagt toalett med vaskemaskin og et hyggelig kjøkken med god skap- og benkeplass. Fra kjøkkenet er det utgang til en patio. Utenfor stuen er det en inn glasset terrasse med plass til to hyggelige sittegrupper. Utenfor denne er det en terrasse med fin plass til å sole seg. Herfra går det trapp ned til hagen hvor det også finnes en hyggelig sitteplass, koselig beplanting og en bod. Rekkehuset er bygget i 2001 og fremstår som godt vedlikeholdt. I urbanisasjonen er det et stort beplantet fellesområde med basseng. Dette er et fint rekkehus som egner seg særdeles godt for den som ønsker en sentrumsnær beliggenhet, men samtidig være i et rolig område med kort vei til havet og strendene. Boligen selges fullt møblert så her er det bare å flytte rett inn.

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker og apotek. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna. I området er det flere parker og gode turmuligheter.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 45 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.