Kjempe fin firemannsbolig på Playa Flamenca rett foran bassenget. Gode solforhold.

Denne fine boligen ligger veldig bra til rett foran det felles bassengområdet inne i en lukket urbanisasjon.  

Boligen har en fin flislagt hage med bod og en stor terrasse med utsikt mot bassenget. Du kommer inn i stuen som har plass til både sofagruppe og spisestue. Ved spisestuen er det en peis og inngang til kjøkkenet. Kjøkkenet er lite men funksjonelt og selges med hvitevarer. Ut fra kjøkkenet har du tilgang til en patio med vaskemaskin. Rommet kan også brukes som bod og grovkjøkken. Fra stuen er det en liten gang som fører til et soverom og badet.

I andre etasje har du et stort soverom med utgang til en hyggelig terrasse. Det er også enda en terrasse fra gangen i andre etasje med grill. Boligen selges fullt møblert.

Dette er en veldig fin bolig med mye uteplass og sol. 

Boligen ligger i den populære urbanisasjonen Iria III på Playa Flamenca.

Playa Flamenca ligger på kysten av Orihuela, sør på Costa Blanca. Boligområdet regnes for å være juvelen på Costa Blanca sør. Kjent for sine sandstrender, luksuriøse boliger og naturskjønne områder ved Middelhavets kyst

Iria III ligger ideelt til ettersom urbanisasjonen er stille og fredelig, men rett i nærheten er det ett pulserende liv med restauranter og barer som lever hele året.

Det er kun 1,5 kilometer til sjøen og flotte badestrender. Til Torrevieja sentrum er det omtrent 10 km. Her finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Blant annet et stort utvalg av supermarkeder, flere kjøpesenter, restauranter og barer. I tillegg ligger det kjente sportssenteret, CDM, kun 2 minutter unna. Her er det blant annet et stort oppvarmet innendørs basseng og fotball-, håndball-, og fotballbaner. Det er også minigolf, go-cart, flotte turområder, gater med palmer og hyggelige torg i nærområdet, så her finnes det noe for enhver smak. Det er 6 golfbaner innenfor 15 minutter kjørsel.

Boligen ligger også nære lørdagsmarkedet hvor du ukentlig vil kunne handle lokalt produsert frukt og grønt samt andre varer til hyggelige priser. Kjøpesenteret Zenia Boulevard, kystens største kjøpesenter med ca 150 butikker, finnes også i nærområdet. Kun en kort biltur er det til flere nydelige strender som for eksempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia og Cabo Roig.

Dette er et vakkert hjørne av Middelhavet, hvor du kan nyte naturen, slappe av og ha det gøy. Boligen er ideell både som ferieleilighet og fast bolig.