Nyrenovert Duplex i det koselige og veletablerte området San Luis.

Dette koselige rekkehuset ble total renovert i 2014 og fremstår moderne. 

I første etasje er det 1 soverom, 1 bad og kjøkken med åpen løsning mot stuen. Fra soverommet er det utgang til et halvåpent vaske/lagerrom. Fra stuen er det trapp opp til andre etasje og utgang til terrassen. I andre etasje et det 1 soverom og 1 toalett samt en stor terrasse med flott utsikt.

Begge uteområdene har vannuttak og god plass for møblering. Boligen selges møblert. Eier vil ta med seg personlige eiendeler.

Boligen bør sees. Den fremstår moderne og som ny.

Pris 79.000 euro + omkostninger.

Denne boligen har en ypperlig beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt, men allikevel tilbaketrukket fra byens larm.

San Luis er et rolig boligområde mellom Ciudad Quesada og Torrevieja som «lever» hele året med en god blanding av nordeuropeere, engelskmenn og spanjoler. Dette er et nydelig område som hovedsakelig består av eneboliger og tomannsboliger.

I nærområdet, La Siesta, finner du Den Norske Sjømannskirken hvor det er stor aktivitet hele året. Her kan du delta på arrangementer, fellesturer og andre aktiviteter.

Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og en hyggelig poolbar med basseng. I sommersesongen er det også et badeland i gangavstand fra boligen.

Hvis du liker å ha en aktiv hverdag under opphold her nede er dette området midt i blinken for deg. Her er brede gater med lite trafikk, så her kan du gå turer eller sykle i lokalområdet når som helst!

La Siesta ligger midt i mellom saltsjøene og det medfører at det helsemessig er meget gunstig å bosette seg i dette området.

Det er også kort avstand til flotte strender som La Mata, Los Locos, Naufragos og Acequion.
Dersom du er glad i golf finnes det mange flotte baner innenfor en 20 minutters kjøring. Her kan nevnes La Marquesa, Las Colinas, La Finca, Villamartin, Las Ramblas og Campoamor.  Den norske skolen i Ciudad Quesada ligger ca 10 minutters kjøring unna og flyplassen i Alicante ca 35 minutter.

Det er god bussforbindelse til Torrevieja som ligger ca 10 minutter unna med bil.