Toppleilighet til hyggelig pris på golf resort med stor aktivitet hele året.

Denne flotte toppleiligheten ligger på Mar Menor Golf Resort. 

Leiligheten er på ca 85 m2 + terrasser på tilsammen ca. 90 m2. Hvorav ca. 40 m2 er innglasset og det er bygget en bod. Leiligheten ligger i 4. etasje (toppen) og har 2 soverom og 2 bad. Stue og åpen kjøkkenløsning. Garasje i kjeller med heis opp til leiligheten. God plass i kjelleren hvor det er tillatt å bygge boder. Varmepumpe/aircondition med kjøling og varme lagt i kanaler til alle rom. Leiligheten har også en peis uten pipe. Flott utsikt over golfbanens hull 12 og de flotte bassengområdene.

Bygningene har et klart eksklusivt preg og er flott plassert i førstelinje til golfbanen. De er maks 4 etasjer høye. Rundt er det et vakkert parkanlegg med felles svømmebasseng. Arkitekturen står den kjente arkitekten Melvin Villaruel bak. Han er bl.a. kjent for flere luksusprosjekter i Marbella. Rommene er store og det er romslige terrasser. I garasjen under bygget er det en parkeringsplass til hver leilighet og det er heis fra garasjeplanet og opp. Resorten er helt lukket, med vakthold og adgangskontroll hele døgnet. På området finnes de fleste fasiliteter man behøver.  Et eget servicebygg, dagligvarebutikk, 6 restauranter, treningsstudio, tennisbane, 8 padletennisbaner og  Intercontinental 5 stjerners luksus hotell . Rett utenfor resorten er det flere barer, restauranter og discotek. Det er en flott  18-hulls golfbane på resorten og de som eier bolig på resorten har prisfordeler på tilsammen 6 golfbaner! 


Mar Menor Golf Resort ligger ca. 5 minutters kjøring fra strendene ved Mar Menor. Dette ligger langs kyststrekningen Costa Cálida i Murcia-regionen. Kun 2 km til byen Torre Pacheco og 3 km til Los Alcazares. Omkring 20 minutter å kjøre til Cartagena og 30 minutter til Murcia. Kun 10 minutters kjøring fra flyplassen i San Javier (Murcia), litt i underkant av en time fra Alicante flyplass. Enkel adkomst fra AP7. Et relativt flatt område. Det tar ca 10 minutter å kjøre til de vakre strendene i Mar Menor hvor vannet holder god temperatur hele året. Her er det også flotte strandpromenader, hyggelige restauranter og mulighet for all slags vannsportsaktiviteter.