Siste sjanse i Koma I. Visningsboligen er lagt ut for salg. Inkludert møbler. Stor tomt.

KOMA I ligger i Aguas Nuevas. Et moderne boligkompleks av høy standard i et av de mest populære områdene i Torrevieja. Her bygges det både firemannsboliger og leiligheter.

Denne boligen har blitt benyttet som visningshus og nå er den lagt ut for salg. Det er en firemannsbolig på ca 85 m2 som består av 3 soverom, 2 bad, stue med åpen løsning mot kjøkkenet, patio, terrasse, takterrasse og hage.

Tomten er på 200 m2 så her er det god plass til å lage sitt eget basseng. Dersom man ikke ønsker dette kan man benytte seg av det flotte fellesområdet med basseng. Boligen leveres full møblert, med hvitevarer og air condition.

Pris: 280.000 Euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 

Residencial KOMA I ligger i det populære området Aguas Nuevas som er en av Torreviejas mest populære områder. Her er det gangavstand til det meste; stranden, byen, kjøpesentre, butikker, vannland, idrettsanlegg, bowling m.m. Dette er et etablert område med parker, turmuligheter, mange fastboende og hyggelig miljø. Kun fem minutters kjøretur til La Mata stranden og ca 10 minutter til strandpromenaden i Torrevieja! Det er god bussforbindelse til La Mata og Torrevieja.  Dette er et flott område både for fastboende og turister.