Aires del Mediterraneo. Moderne bungalower med felles bassengområde i La Rosaleda med kort avstand til havet.

Fase I i dette flotte komplekset består av 12 bungalower.

Bungalowene på bakkeplan vil ha en romslig terrasse på mellom 8 og 128 m2 og toppleilighetene en privat takterrasse på mellom 36 – 62 m2.

Boligene er på mellom 76 og 108 m2 og inneholder 2 eller 3 soverom, 2 eller 3 bad, stue/ spisestue med åpen løsning mot kjøkkenet og terrasse.

Det vil være et flott beplantet fellesområde med basseng. Det vil også bli parkeringsplasser.

Inkludert i prisen er det baderomsmøbler og kjøkkenskap, samt pre installert air condition og garderobeskap på alle soverommene.

Pris fra 145.000 – 190.000 euro + omkostninger

Ta kontakt for plantegninger og prisliste.

 

Annonsen kan være mangelfull. Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Alle bildene, bortsatt fra hovedbildet, er fra et annet prosjekt fra samme utbygger.

 

Meget sentral beliggenhet i det populære området La Rorsaleda kun 350 meter fra Middelhavet og den koselige bukten Cala de la Higuera. Også kun 2 km til den vakre La Mata stranden og 1 km til den flotte bystranden Los Locos.  Området er så populært på grunn av den flotte beliggenheten og nærheten til havet.  Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen. Den kjente restauranten Bar La Rosaleda som har basseng og levende musikk ligger kun en liten spasertur unna. Det er også gangavstand til koselige lokale barer og restauranter, norsk lege, bank, apotek og til butikk med skandinaviske varer og aviser. Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring en halvtime til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.