Firemannsbolig i Altos de la Bahia med 3 soverom og 2 bad. Ligger rett foran bassengområdet.

Denne hyggelige firemannsboligen i Altos de la Bahia har spisestue, stor stue med åpen løsning mot kjøkken, en romslig overbygd patio som kan benyttes som vaskerom, soverom, og bad i første etasje. I andre etasje er det 2 soverom, 1 bad og en stor terrasse med flott utsikt mot fellesområdet med basseng. Boligen har et stort pent flislagt uteområde med blant annet en romslig terrasse og en liten bod. Ved lengre fravær er det også plass for å parkere bilen på eiendommen. Boligen selges fullt møblert, med air condition og hvitevarer. 

Altos de la Bahia ligger rett nord for Torrevieja sentrum og er et veldig populært område.  Mye på grunn av den sentrale beliggenheten og nærheten til havet. Det er kort vei til den kjente La Mata stranden som er en av Costa Blanca’s beste strender. Dette er et etablert område som lever hele året og det finnes alt du måtte trenge av fasiliteter i gangavstand fra boligen som blant annet butikker, norsk lege, restauranter, banker, apotek og til en butikk med skandinaviske varer og aviser. Det koselige kjøpesenteret Torremarina med Mercadona og mange koselige restauranter og butikker er bare et par minutters gange unna.
Det er god bussforbindelse til både sentrum av Torrevieja og til La Mata. Det er en hyggelig spasertur langes promenaden på omkring 40 minutter til Torrevieja sentrum. Dette er et flott område både for ferieturister og fastboende.